Ξεκινούν σταδιακά οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των έργων του μετρό στο Γαλάτσι

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Ξεκινούν σταδιακά οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των έργων του μετρό στο Γαλάτσι

Στο φύλλο του «Παλμού» της περασμένης Παρασκευής 28ης Οκτωβρίου γράφαμε για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν στην πόλη μας λόγω των εργασιών κατασκευής της Γραμμής 4 του Μετρό. Αυτές, όπως γράφαμε, θα γίνονται σταδιακά με τις πρώτες να ξεκινούν αυτή τη βδομάδα και αποτελούν την Φάση 1 των συνολικών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Έτσι, σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 303100/3-10-2022 έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Συγ/κων Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν εντός της εβδομάδας στο Γαλάτσι, λόγω εργασιών κατασκευής της Γραμμής 4 του μετρό, είναι οι εξής:

• Σταδιακός περιορισμός του πλάτους του οδοστρώματος ελάχιστου πλάτους 3,50 μ. περίπου της Λ. Γαλατσίου και για μήκος 150,00 μ. περίπου πριν την συμβολή της με την Λ. Βεΐκου / Αγ. Γλυκερίας με κατάληψη του δεξιού τμήματος του οδοστρώματος κατά την φορά κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Πρωτοπαπαδάκη.
• Σταδιακός περιορισμός του πλάτους του οδοστρώματος ελάχιστου πλάτους 3,50 μ. περίπου της Λ. Γαλατσίου και για μήκος 15,00 μ. περίπου μετά την συμβολή της με την Λ. Βεΐκου / Αγ. Γλυκερίας με κατάληψη του δεξιού τμήματος του οδοστρώματος κατά την φορά κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
• Σταδιακός περιορισμός του πλάτους του οδοστρώματος ελάχιστου πλάτους 4,50 μ. περίπου της οδού Αγ. Γλυκερίας και για μήκος 30,00 μ. περίπου μετά την συμβολή της με την Λ. Γαλατσίου/ Λ. Πρωτοπαπαδάκη με κατάληψη του δεξιού τμήματος του οδοστρώματος κατά την φορά κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κυψέλη.
• Σταδιακός περιορισμός του πλάτους του οδοστρώματος ελάχιστου πλάτους 3,25 μ. περίπου της οδού Ιπποκράτους από το ύψος της οδού Αγ. Γλυκερίας έως την συμβολή της με την οδό Λυσίου με κατάληψη του δεξιού τμήματος του οδοστρώματος κατά την φορά κίνησης των οχημάτων.
Ολικός αποκλεισμός της οδού Λυσίου, με εξαίρεση τη χρήση από τους παρόδιους και τα οχήματα έκτακτης ανάγκης από Λ. Γαλατσίου, έως την οδό Ιπποκράτους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή