Σε ανακαινισμένα γήπεδα τα μαθήματα τένις του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Σε ανακαινισμένα γήπεδα τα μαθήματα τένις του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Νίκος Μπάμπαλος: «Συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε τις αθλητικές υποδομές γιατί θέλουμε το Ηράκλειο πόλη που αξίζει να ζεις»

Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου:

Σε ανακαινισμένα γήπεδα ξεκινούν και πάλι τα μαθήματα τένις, που οργανώνει μέσα από τα αθλητικά του προγράμματα για τους κατοίκους της πόλης ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Το προηγούμενο διάστημα, η δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου προχώρησε στη διαμόρφωση των γηπέδων με αλλαγή στο ταρτάν, τόσο των κυρίως όσο και του βοηθητικού κορτ, αλλά και την ανανέωση του περιβάλλοντα χώρου. Έτσι, τα 130 άτομα που προπονούνται καθημερινά υπό την καθοδήγηση των γυμναστών του Δήμου, θα έχουν στη διάθεσή τους πιο ασφαλείς, πιο λειτουργικές και πιο κατάλληλες υποδομές.
Οι εγγραφές συνεχίζονται για όσες και όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο τένις. Μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου, στα τηλέφωνα 2132000104 και 107καθώς και στο emailathlitiko@iraklio.gr. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Iraklio.gr.
«Η πρώτη ανακαίνιση των γηπέδων τένις του Δήμου μας ήταναπό τα πρώτα έργα που κάναμε στις αρχές της πρώτης μας θητείας. Εκκολαπτόμενο τότε ακόμα άθλημα στην Ελλάδα, βλέπαμε ότι είχε αρχίσει να κινεί το ενδιαφέρον πολλών συνδημοτών μας και έτσι το θέσαμε σε προτεραιότητα. Λίγα χρόνια μετά και αφού έχουν παίξει και προπονηθεί εκατοντάδες Ηρακλειώτες σε αυτά, ήρθε η ώρα να τα ανανεώσουμε ξανά και να τα παραδώσουμε ακόμα πιο όμορφα και λειτουργικά στους αθλούμενους. Θα συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε συνεχώς όλες τις αθλητικές υποδομές, γιατί το Ηράκλειο το θέλουμε πόλη που αξίζει να ζεις», το σχόλιο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή