Για την μαγιονέζα
1 αυγό
1/2 κουταλάκι μουστάρδα
1/2 λεμόνι
1/2 αλάτι
1/2 ζάχαρη
Και λάδι όσο πάρει.
Με ένα μίξερ χειρός χτυπάμε συνέχεια, και ρίχνουμε λίγο λίγο, το λάδι.
Για το ψάρι
Βράζουμε το ψάρι και βάζουμε 1 καρότο μέσα. Το καθαρίζουμε το ψαχνό, σ’ ένα μπολ βάζουμε το ψάρι αλάτι πιπέρι, το μισό καρότο και 3 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα και την μαγιονέζα, ανακατεύουμε, και το βάζουμε σε μια πιατέλα, και το στολίζουμε.