Τάσος Γαϊτάνης: Ο κ. Τσίπρας είναι μόνιμα απών στην προσπάθεια αποκλεισμού της εγκληματικής οργάνωσης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τάσος Γαϊτάνης: Ο κ. Τσίπρας είναι μόνιμα απών στην προσπάθεια αποκλεισμού της εγκληματικής οργάνωσης

Σημεία συνέντευξης του εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσου Γαϊτάνη στο One Channel

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί και πάλι την εθνική εξαίρεση. Αντί να συντελέσει ώστε να ορθώσουμε τείχος απέναντι στην εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας προσπαθούν να παραπλανήσουν τους δημοκρατικούς θεσμούς και να εισέλθουν στη βουλή, ο κ. Τσίπρας επιλέγει να είναι απών σ’ αυτή την προσπάθεια της απομόνωσης» τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας κ. Τάσος Γαϊτάνης στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του One Channel και στη δημοσιογράφο Στέλλα Στυλιανού.

Ειδικότερα ο κ. Γαϊτάνης επισήμανε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ υποδαυλίζει αυτή την κατάσταση, υπενθυμίζοντας ότι το 2014 ως αξιωματική αντιπολίτευση εργαλειοποίησαν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής για να μην εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο κ. Σταύρος Δήμας ώστε να πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά.

Σήμερα, πρόσθεσε, στην αξιωματική αντιπολίτευση ψαρεύουν στα θολά νερά αυτού του ακροατηρίου. «Θεωρούν ότι αν δεν κατέβει αυτό το κόμμα στις εκλογές, τότε μπορεί να ωφεληθεί πολιτικά και κομματικά ο ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας την παρέμβασή του ο κ. Γαϊτάνης υποστήριξε πως οι πολίτες θα περίμεναν τούτη την ώρα, σε αυτό το μέτωπο, να είμαστε όλοι σύσσωμοι και ενωμένοι. «Στο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μας πουν ξεκάθαρα αν θέλουν ή όχι να συμμετέχει η εγκληματική οργάνωση στις εκλογές», κατέληξε.

Πήγαινε στην κορυφή