Νέα δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών (e-pos) στο Δήμο Διονύσου μέσα από την ιστοσελίδα dionysos.gr

Ανακοίνωση Δήμου Διονύσου:

Ο Δήμος Διονύσου, έχοντας ως προτεραιότητα τη συνεχή αναβάθμιση των ψηφιακών του εφαρμογών, πραγματοποιεί ένα ακόμη θετικό βήμα που αποσκοπεί στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών / συναλλασσομένων.

Στο πλαίσιο της επιτυχημένης λειτουργίας του ΣΔΟΠΣ (ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΩΝ), το οποίο είναι διαθέσιμο μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Διονύσου (την κατηγορία «e-Υπηρεσίες» και την Υποκατηγορία ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΣΔΟΠΣ στο σύνδεσμο https://dionysos.qprimeerp.gr/Account/Login?ReturnUrl=%2f), κατέστη πλέον εφικτή η ενεργοποίηση της δυνατότητας ηλεκτρονικής πληρωμής των ταμειακά βεβαιωμένων οφειλών (εμπρόθεσμων, ληξιπρόθεσμων & ρυθμισμένων), μέσω χρεωστικών/πιστωτικών καρτών (e-pos).

Η νέα αυτή δυνατότητα αυτή υπάρχει:

-είτε από την αρχική σελίδα του ΣΔΟΠΣ (χωρίς να είναι απαραίτητη η είσοδος/πιστοποίηση του πολίτη στο ΣΔΟΠΣ), με κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, ποσό, email και ονοματεπώνυμο,
-είτε εσωτερικά από την εφαρμογή ΣΔΟΠΣ με είσοδο των πιστοποιημένων χρηστών.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης δήλωσε σχετικά:

«Χάρη στη σταθερή βούληση της Διοίκησης και τις συνεχείς προσπάθειες των υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου Διονύσου, τα οποία θέλω να ευχαριστήσω, πραγματοποιήσαμε ένα ακόμη σημαντικό βήμα στο πλαίσιο της αναβάθμισης των ψηφιακών μας εφαρμογών. Στο εξής οι συμπολίτες μας αλλά και όλοι οι συναλλασσόμενοι με το Δήμο, αποκτούν μία επιπλέον δυνατότητα, τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής των βεβαιωμένων οφειλών τους μέσα από την εφαρμογή ΣΔΟΠΣ. Συνεχίζουμε με σταθερά και ουσιαστικά βήματα να αναβαθμίζουμε τις ψηφιακές μας εφαρμογές αποσκοπώντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας».

Πήγαινε στην κορυφή