Παρουσίαση του νέου βιβλίου της ψυχολόγου Κατερίνας Μαγγανά

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρουσίαση του νέου βιβλίου της ψυχολόγου Κατερίνας Μαγγανά

Ο IANOS και οι εκδόσεις Αρμός, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα ζωής», διοργανώνουν συζήτηση με θέμα «Οι άντρες μιλούν για τον καρκίνο του μαστού», στον ΙΑΝΟ της Αθήνας (Σταδίου 24) την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 και ώρα 18:00.

Θα αναλυθούν ερωτήματα όπως είναι ο καρκίνος του στήθους αποκλειστικώς και μόνο γυναικεία υπόθεση; Τι επιπτώσεις επιφέρει στον σημαντικό άλλο στη ζωής μιας γυναίκας, τον σύντροφο, τον αδελφό, τον πατέρα, ίσως και τον επιστήθιο φίλο;

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της Γαλατσιώτισσας ψυχολόγου, Κατερίνας Μαγγανά, με τίτλο «Ένα φύλλο που πέφτει – Μια ιστορία για τον πόνο και το πείσμα της ζωής», τέσσερις άνδρες θα μιλήσουν για τα δικά τους ψυχοσυναισθηματικά βιώματα πάνω σε αυτό.

Ομιλητές θα είναι οι Δημήτρης Γιαγτζόγλου, δημοσιογράφος, Γιώργος Καραμίχος, ηθοποιός, Ιωάννης Μεταξάς, σύντροφος γυναίκας με εμπειρία καρκίνου μαστού, Κωνσταντίνος Σπύρου, σύντροφος γυναίκας με εμπειρία καρκίνου μαστού. Στον συντονισμό της συζήτησης η Μαρία Ρώτα, ψυχολόγος.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή