Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι ομιλητές των διεθνών συνεδρίων της ECDMExpoSEEurope2023

ΕΛΛΑΔΑ
Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι ομιλητές των διεθνών συνεδρίων της ECDMExpoSEEurope2023

Η οργανωτική επιτροπή της eCommerce & Digital Marketing Expo, Southeastern Europe 2023, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα, στις 23 &24 Σεπτεμβρίου 2023, προχώρησε στην ανακοίνωση των πρώτων ομιλητών, οι οποίοι θα συμμετέχουν σταδιεθνή διήμερα Συνέδρια της έκθεσης.
Για πρώτη φορά, δύο μεγάλες συνεδριακές σκηνές θα φιλοξενήσουν δύο παράλληλα διήμερα συνέδρια, το διεθνές συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το διεθνές συνέδριο για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ.
Με το βλέμμα στο σήμερα αλλά και στο αύριο, αφού οι αλλαγές που πραγματοποιούνται στα οικοσυστήματα και των δύο κλάδων είναι συνεχείς, διαμορφώθηκε η θεματολογία των δύο διεθνών συνεδρίων της ECDMExpoSEEurope 2023
Οι ομιλητές του κεντρικού συνεδρίου που ανακοινώθηκαν από τους διοργανωτές είναι οι:
• Jacqueline Delliou, Global eBusiness Specialist, APIVITA SA
• Kyriakos Kagialoglou, Digital Marketing Manager, OTE Group of Companies
• Thimios Kostakis, Head Of Digital Marketing, Fais Group of Companies
• Elias Pitsavos, Head of Klarna Greece
• Stavros Theodoratos, Director eCommerce & Digital Innovation, GR-CY, Public Group
• Sofia Tsempera, Digital Communication & Brand PR Supervisor, AB VASSILOPOULOS

Οι εγγραφέςγια όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα συνέδρια, αλλά και για όσους θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση, βρίσκονται σε εξέλιξη!
Το κόστος του κανονικού εισιτηρίου για το Διήμερο Συνέδριο eCommerce και για το Διήμερο Συνέδριο Digital Marketing ανέρχεται στα 200 ευρώ πλέον ΦΠΑ και εξασφαλίζει συμμετοχή και στις δύο ημέρες. Για τα μέλη του GR.EC.A και για όσους κλείσουν το εισιτήριό τους έως τις 30Ιουνίου 2023 προβλέπεται μειωμένο κόστος, στα160 ευρώ πλέον ΦΠΑ.
Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο τηςECDMEXPOSEE 2023είναι δωρεάν.Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στην έκθεση, είναι μία δωρεάν εγγραφή που μπορεί να πραγματοποιηθεί εδώ. Το δωρεάν εισιτήριο για την επίσκεψη στην έκθεση δεν εξασφαλίζει είσοδο στα συνέδρια.

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2023
Χώρος διεξαγωγής: Ζάππειο Μέγαρο.
Χρόνος διεξαγωγής: 23 και 24Σεπτεμβρίου 2023.
Ωράριο έκθεσης: 11:00 – 20:00
Περισσότερες πληροφορίες: www.ecdmexpo.com
Διοργάνωση: Verticom

Πήγαινε στην κορυφή