«Ζητώ την στήριξή σας» Ελένη Αυλωνίτου, υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Β1

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Ζητώ την στήριξή σας» Ελένη Αυλωνίτου, υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Β1

Εν όψει των κρίσιμων και καθοριστικών εκλογών της 21ης Μαΐου, απευθύνομαι σε όλους εσάς τους συμπολίτες μου και παίρνω το θάρρος να ζητήσω την ενεργό στήριξή σας στην υποψηφιότητά μου ως βουλευτή του Β1’ Βόρειου Τομέα Αθηνών, ταγμένη πάντα στην μαχητική και αγωνιστική υπεράσπιση των κοινωνικών αγώνων του λαού μας, όπως με γνωρίζετε για πολλά χρόνια, παλεύοντας δίπλα σας και μαζί σας, για μια Ελλάδα με αξιοπρέπεια, περισσότερο Δημοκρατία και Δικαιοσύνη παντού.

Κάποιοι από εσάς με ξέρετε από μικρό παιδί που γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ, το σπίτι μου ήταν στην οδό Γαλακηδών 9 κοντά στην Αγία Γλυκερία, πήγα σχολείο εδώ, δημοτικό στη στάση Λιναρά και γυμνάσιο στην Αλαμάνας κοντά στην Αγία Γλυκερία, που δυστυχώς τώρα δεν υπάρχει πια. Εδώ πήγαινα κατηχητικό με το σχολείο στην Αγία Γλυκερία, με το μεγάλο τότε περίβολο και τα τεράστια δένδρα, που δυστυχώς χρειάστηκαν αργότερα να κοπούν για να φτιαχτεί ο δρόμος που ένωνε το Γαλάτσι με τη Κυψέλη και να γίνει άσφαλτος. Ωραία χρόνια και αξέχαστες αναμνήσεις!
Έκτοτε, έλειψα για περίπου 10 χρόνια, όπου ολοκλήρωσα το Μάστερς και ακολούθως το Διδακτορικό μου (Ph.D.) στην Φυσιολογία και Ενδοκρινολογία της άσκησης, στις ΗΠΑ και επέστρεψα να προσφέρω τις γνώσεις μου στη πατρίδα και στον αγωνιστικό αθλητισμό, αφού στο χώρο αυτό διακρίθηκα ως πρωταθλήτρια κολύμβησης και πολυβαλκανιονίκης με 121 πανελλήνια ρεκόρ, και με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Πολλοί όμως από εσάς με γνωρίσατε ως επικεφαλής της Δημοτικής κίνησης «Πολίτες σε Δράση» και Δημοτική Σύμβουλο Γαλατσίου, που με τιμήσατε με τη ψήφο σας και με εμπιστευτήκατε σ’ αυτό το αξίωμα της πόλης μας. Με μάθατε όταν πρωτοστάτησα, με τη στήριξή σας, με επιτυχία στον αγώνα να μην μετατραπεί το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Γαλατσίου, το γνωστό Παλαί, σε εμπορικό κέντρο, αλλά να παραμείνει χώρος Αθλητισμού και Πολιτισμού για την νεολαία του Γαλατσίου και των γύρω Δήμων. Δεν θα μπορούσα ποτέ να δεχθώ να καταδικαστεί ο εμπορικός κόσμος του Γαλατσίου σε μαρασμό από τα 180 μαγαζιά που σχεδίαζαν να φτιάξουν στο Παλαί, αλλά και η νεολαία της πόλης μας και των γύρω δήμων να χάσει την ευκαιρία των αθλητικών εγκαταστάσεων, εξαιτίας της ασύδοτης εμπορευματοποίησης των πάντων.
Το 2014 εκλέχθηκα βουλευτής της Β’ Περιφέρειας Αθηνών, όπου επανεκλέχθηκα το 2015. Η συμβολή σας και η στήριξη όλων εσάς των συμπολιτών μου στο Γαλάτσι ήταν ιδιαιτέρως σημαντική και βαρύνουσα στην επιτυχία μου αυτή. Η πόλη μας είχε εκπρόσωπο στη Βουλή, αφού όλοι γνωρίζανε ότι το Γαλάτσι ήταν προτεραιότητά μου.
Η χωροθέτηση της γραμμής 4 του μετρό, τα περιβαλλοντικά θέματα της περιοχής των Τουρκοβουνίων, τα θέματα των εργαζομένων του δήμου, η ηχορύπανση από τα κλιματιστικά των λεωφορείων που στάθμευαν επί ώρες στη περιοχή της Χριστιανουπόλεως, ήταν κάποιες από τις ερωτήσεις του κοινοβουλευτικού μου έργου, Πρωτίστως όμως το γραφείο μου ήταν ανοικτό για όλους εσάς και ξέρετε από πρώτο χέρι ότι όπου μπορούσα έδινα λύσεις σε προβλήματα. Έχω μάθει να σέβομαι και να ακούω τα προβλήματα του κόσμου και πολλοί γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται σε μένα γιατί ξέρουν ότι όπου μπορώ βάζω πλάτη στα δύσκολα!
Γνωρίζετε λοιπόν ότι η Ελένη Αυλωνίτου δεν είναι επαγγελματίας βουλευτής. Έχω δουλέψει πολύ στη ζωή μου, αφού είχα μια επιτυχημένη ακαδημαϊκή και ερευνητική καριέρα στο Αριστοτέλειο Παν/μιο Θεσσαλονίκης, στο Εθνικό Κέντρο Αθλητικών Ερευνών στο ΟΑΚΑ και ως επισκέπτρια καθηγήτρια στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, με σημαντικό ερευνητικό έργο και πλήθος επιστημονικών δημοσιεύσεων και παρουσιάσεων στα διεθνή επιστημονικά fora.
Η αγάπη μου για την πόλη μου με έκανε να ασχοληθώ με τα κοινά. Στην πολιτική μου αρέσει η επαφή μου μαζί σας και χαίρομαι όταν μπορώ να γίνομαι χρήσιμη και να βοηθάω. Θέλω λοιπόν να πιστεύω ότι όλοι εσείς οι συμπολίτες μου θα με εμπιστευτείτε για άλλη μια φορά και θα με τιμήσετε με την ψήφο σας ως υποψήφια Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εδώ στο Βόρειο Τομέα Αθηνών για να παλέψω δίπλα σας και μαζί σας να επανέλθει η αξιοπρέπεια στο κάθε πολίτη, για να νοιώσουμε όλοι ότι υπάρχει δυνατότητα να βελτιώσουμε τη ζωή μας και για να ξέρουμε ότι το κάθε ευρώ του Έλληνα φορολογούμενου θα διαχειρίζεται με σεβασμό, εντιμότητα και πλήρη διαφάνεια.
Δικαιοσύνη παντού, που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος!

Πήγαινε στην κορυφή