Η λίστα των εκθετών της ECDM Expo SEEurope 2023

ΕΛΛΑΔΑ
Η λίστα των εκθετών της ECDM Expo SEEurope 2023

Η μεγαλύτερη διοργάνωση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η eCommerce & Digital Marketing Expo SoutheasternEurope, συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή της πορεία!
Η επερχόμενη ECDMExpoSEEurope 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου, είναι ακόμη πιο μεγάλη και λαμπερή από την προηγούμενη και θα φιλοξενήσει εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από όλο το οικοσύστημα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.
Μεταξύτωνεκθετών, συμπεριλαμβάνονταιεταιρείεςπουπαρέχουνυπηρεσίεςκαιπροϊόντα, eCommerceDevelopment, Digital Marketing, Logistics & Courier, Digital Payments, Marketing Automation, Packaging, Law Services,Contentκ.ά.
Η οργανωτική επιτροπή της ECDMExpoSEEurope 2023 ανακοίνωσε τους εκθέτες της διοργάνωσης, οι οποίοι έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους έως σήμερα.
Μπορείτε να δείτε τη λίστα των χορηγών και των εκθετών της διοργάνωσης εδώ.
Η είσοδος στονεκθεσιακό χώρο τηςECDMEXPOSEE 2023είναι δωρεάν.Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στην έκθεση, είναι μία δωρεάν εγγραφή που μπορεί να πραγματοποιηθεί εδώ. Το δωρεάν εισιτήριο για την επίσκεψη στην έκθεση δεν εξασφαλίζει είσοδο στα συνέδρια.
Πληροφορίες για τα διεθνή διήμερα συνέδρια που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της ECDMExpoSEEurope 2023 μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι εδώ για το Διήμερο Συνέδριο eCommerce και εδώ για το Διήμερο Συνέδριο Digital Marketing

Το κόστος των εισιτηρίων για την παρακολούθηση των συνεδρίων ανέρχεται στα 200 ευρώ πλέον ΦΠΑ και εξασφαλίζει συμμετοχή και στις δύο ημέρες. Για τα μέλη του GR.EC.A και για όσους κλείσουν το εισιτήριό τους έως τις 30Ιουνίου 2023 προβλέπεται μειωμένο κόστος, στα160 ευρώ πλέον ΦΠΑ.
eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2023
Χώρος διεξαγωγής: Ζάππειο Μέγαρο.
Χρόνος διεξαγωγής: 23 και 24Σεπτεμβρίου 2023.
Ωράριο έκθεσης: 11:00 – 20:00
Περισσότερες πληροφορίες: www.ecdmexpo.com
Διοργάνωση: Verticom

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή