Παγκόσμια τιτλούχος WKU στα 57,5kg η Αντωνία Πρίφτη του Fight Club Galatsi

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Παγκόσμια τιτλούχος WKU στα 57,5kg η Αντωνία Πρίφτη του Fight Club Galatsi

Καταιγιστική, για μια ακόμα φορά, η Αντωνία Πρίφτη “The Panther” στο Βερολίνο, όπου επικράτησε της Schahrsad Shahmirzadi, με νοκ άουτ στον δεύτερο γύρο, μετά από τρία μετρήματα στην αντίπαλό της.

Η Πρίφτη πήγε στο Βερολίνο μετά από σερί νικών αλλά και την κατάκτηση της τετράδας στο WKS Athens και συνεχίζει να επιδεικνύει την εκπληκτική φόρμα στην οποία βρίσκεται, κερδίζοντας άλλoν έναν τίτλο και τις εντυπώσεις, σε έναν ακόμη καθοριστικό αγώνα της καριέρας της. Πάντα στο πλευρό της αθλήτριάς του ο φανερά ικανοποιημένος ο προπονητής της Ιωάννης Θεοφάνους.
Να σημειώσουμε ότι η Schahrsad Shahmirzadi έχει στεφθεί Πρωταθλήτρια Γερμανίας, Ευρώπης και Κόσμου, 15 φορές σε Full Contact, Κ1 και Light Contact (56 – 60 κιλά) από το 2010 σε 7 ομοσπονδίες (WAKO: 2010, WKA: 2012, WKU: 2013 – 2015, ISKA: 2013 – 2014, IAKSA : 2013 – 2014, ICO: 2013, WKC: 2013).
Η απονομή της ζώνης έγινε από τον Πρόεδρο της WKU, κ. Klaus Nonnemacher.
Για την ιστορία, ο Νίκος Ρίνης (Α.Σ. Πελοπίδας), μετά από ένα αντικανονικό χτύπημα (spinning back fist) που δέχτηκε από τον Pisari στον λαιμό, ήταν πολύ δύσκολο να συνεχίσει καθώς κόπηκαν οι αναπνοές του, και έπειτα και από 2 δυνατά low που δέχτηκε, δεν κατάφερε να επικρατήσει του αντιπάλου του, και να κερδίσει την Ευρωπαϊκή ζώνη WKU.
Το κλείσιμο των αγώνων έγινε από τον κ. Στέλιο Πολίτη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή