Δ.Κουτσούμπας : Το δικό μας σύνθημα είναι ένα: Ελεύθεροι χώροι ανοιχτοί στο λαό – κλειστοί στα επιχειρηματικά συμφέροντα!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δ.Κουτσούμπας : Το δικό μας σύνθημα είναι ένα: Ελεύθεροι χώροι ανοιχτοί στο λαό – κλειστοί στα επιχειρηματικά συμφέροντα!

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗ Ν. ΙΩΝΙΑ «Το δικό μας σύνθημα είναι ένα: Ελεύθεροι χώροι ανοιχτοί στο λαό – κλειστοί στα επιχειρηματικά συμφέροντα!»

ΚΚΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ:

Σε μαζική συγκέντρωση στην Αλσούπολη στη Ν. Ιωνία μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Η συγκέντρωση, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών πραγματοποιήθηκε σε καφενείο απέναντι απ’ το Παναιτώλιο, που δεν μπόρεσε να χωρέσει τα μέλη και φίλους του Κόμματος που προσήλθαν και πολλοί την παρακολούθησαν απ’ το πεζοδρόμιο. Τη συγκέντρωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο Πέτρος Αλέπης μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα Αττικής του ΚΚΕ.
«Κριτήριο ψήφου πρέπει να γίνει και η στάση κάθε κόμματος απέναντι στην ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του λαού, της νεολαίας» σημείωσε ο Δ. Κουτσούμπας, τονίζοντας: «Το θέμα που επιλέξαμε να αναδείξουμε σήμερα, η πάλη για τη διάσωση και αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων, αφορά μια από αυτές τις ζωτικές ανάγκες. Και εδώ υπάρχει πλούσια πείρα για τη στάση και τα πεπραγμένα του καθενός.

Το δικό μας σύνθημα μας είναι ένα: Ελεύθεροι χώροι ανοιχτοί στον λαό – κλειστοί στα επιχειρηματικά συμφέροντα!» (διαβάστε παρακάτω αποσπάσματα και δείτε στο βίντεο ολόκληρη την ομιλία).

Πριν την έναρξη της ομιλίας, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ επισκέφτηκε την παιδική έκθεση ζωγραφικής, γλυπτικής, ψηφιδωτού κ.α., του Οργανισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του δήμου Νέας Ιωνίας που φιλοξενείται στο Παναιτώλιο, με έργα 170 μαθητών, παιδιών και εφήβων. Στον χώρο τον ξενάγησαν οι δάσκαλοι ζωγραφικής του ΟΠΑΝ Δ. Βάρβογλης και Μ. Κουμαριανού.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε ο Θ. Χιώνης μέλος του ΠΓ της ΚΕ και γραμματέας της ΚΟ Αττικής.

Ολόκληρη η ομιλία εδώ:
https://youtu.be/cXtKYbTGAuU

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή