Η 21η Αγωνιστική Αργεντινής & 11η εμβόλιμη και 12η Αγωνιστική Βραζιλίας στην Υβριδική τηλεόραση του OPEN.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Η 21η Αγωνιστική Αργεντινής & 11η εμβόλιμη και 12η Αγωνιστική Βραζιλίας στην Υβριδική τηλεόραση του OPEN.

Ανακοίνωση OPEN :

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα πρωταθλήματα Αργεντινής και Βραζιλίας και η Υβριδική τηλεόραση του OPEN σας προσφέρει τα 8 καλύτερα παιχνίδια κάθε αγωνιστικής από τις κορυφαίες λίγκες της Νότιας Αμερικής.

Για την 21η αγωνιστική της Liga Profesional Αργεντινής η 3η της βαθμολογίας San Lorenzo «έδωσε δικαιώματα» μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες και την απώλεια τεσσάρων πολύτιμων βαθμών που της στοίχισαν την επαφή με την πρωτοπόρο River Plate, ενώ νιώθει πλέον καυτή την ανάσα της 4ης της βαθμολογίας Estudiantes, πριν τον μεταξύ τους αγώνα στην έδρα της, στο Estadio Jorge Luis Hirschi, όπου η ομάδα της La Plata παραμένει αήττητη για οκτώ διαδοχικά παιχνίδια.
Από την πλευρά της η River Plate χρειάστηκε το γκολ του Nicolas De La Cruz για να κάμψει την αντίσταση της Defensa y Justicia, στον εξ αναβολής αγώνα του Monumental και με αέρα επτά βαθμών διαφορά από την 2η Talleres, υποδέχεται ενώπιον του κοινού της την απογοητευτική το τελευταίο δίμηνο Instituto Cordoba.

Αναλυτικά τα παιχνίδια για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής που θα μεταδοθούν απευθείας στην Υβριδική τηλεόραση του OPEN.

21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

ΠΕΜΠΤΗ 22/6 01:00 ESTUDIANTES – SAN LORENZO ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (Βασίλης Πλακογιάννης)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/6 01:45 RIVER PLATE – INSTITUTO ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/6 03:45 GODOY CRUZ – BOCA JUNIORS ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 25/6 01:00 ROSARIO CENTRAL – COLON ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Με την εμβόλιμη 11η αγωνιστική αλλά και τη 12η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα Brasileiro της Βραζιλίας όπου το δίχως άλλο δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην 2η της βαθμολογίας και κάτοχο του τίτλου Palmeiras και την πρωτοπόρο της Serie A Botafogo την Κυριακή, των επαναληπτικών εκλογών στη χώρα μας, σε άκρως ποδοσφαιρική ώρα, στις 22:00 το βράδυ. Με μόλις δύο βαθμούς να χωρίζουν τους δύο μονομάχους, η μοναδική αήττητη έως τώρα Palmeiras, υποδέχεται την ομάδα του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Tiquinho Soares, σε μία συναρπαστική μάχη που ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλυτικά τα παιχνίδια για την 11η εμβόλιμη αγωνιστική αλλά και τη 12η του πρωταθλήματος Βραζιλίας που θα μεταδοθούν απευθείας στην Υβριδική τηλεόραση του OPEN.

11Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/6 02:00 CUIABA – BOTAFOGO ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/6 03:30 RB BRAGANTINO – FLAMENGO ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/6 00:30 FLUMINENSE – BAHIA ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/6 00:30 FORTALEZA – ATLETICO MG ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/6 22:00 PALMEIRAS – BOTAFOGO ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (Αλέξανδρος Ξενικάκης)

ΔΕΥΤΕΡΑ 26/6 00:30 SANTOS – FLAMENGO ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πήγαινε στην κορυφή