Ζωή Ράπτη: Ψηφίζουμε θετικά, ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ζωή Ράπτη:  Ψηφίζουμε θετικά, ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία!

Άρθρο Ζωής Ράπτη, Υποψήφιας βουλευτού ΝΔ Βόρειου Β1 τομέα Αθηνών

:

Το αυτονόητο είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι αλλά καμιά φορά λησμονούν να πράξουν σύμφωνα με αυτό. Το αυτονόητο στην περίπτωση των εκλογών το αναφέρει συχνά στις ομιλίες του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και πρέπει διαρκώς να υπενθυμίζεται: Στις 25 Ιουνίου όλες οι κάλπες είναι άδειες και πρέπει να ξαναγεμίσουν με όσο το δυνατόν περισσότερα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Μέχρι τώρα, εκτός από τις προτάσεις και τις λύσεις που έχει προτείνει και εφαρμόσει κατά τη διάρκεια της παρελθούσας τετραετίας, ως κυβέρνηση, η Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει κάτι άλλο ουσιώδες και σοβαρό στον ελληνικό πολιτικό ορίζοντα.

Η αντιπολίτευση συμπεριφέρεται αυτοαναφορικά. Τα κόμματα που την απαρτίζουν διαγωνίζονται για την πρώτη θέση στην αντικυβερνητική ρητορική αλλά δεν έχουν εισφέρει ούτε μία άξια λόγου πρόταση για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων και της διεθνούς θέσης της χώρας μας. Φαίνεται ότι αρκετοί έχουν λησμονήσει ότι στις εκλογές ψηφίζουμε για κυβέρνηση, όχι για αντιπολίτευση.

Η αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη απέδειξε ότι είναι ικανή να διαχειριστεί συνθήκες τέλειας καταιγίδας – κι όποιος αμφιβάλλει δεν έχει παρά να αναλογιστεί την ανταπόκριση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού σε πρωτοφανείς κρίσεων όπως, η πανδημία, το κύμα της εισαγόμενης ακρίβειας, η αύξηση των τιμών στην ενέργεια, η διαταραχή της αλυσίδας στην παγκόσμια παραγωγή και διακίνηση αγαθών, που προκάλεσε η παράνομη και απάνθρωπη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, τα ελληνοτουρκικά και η χρήση από την πλευρά της γείτονος του μεταναστευτικού ως εργαλείο πίεσης προς την πατρίδα μας.

Επειδή κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ότι θα επικρατήσει παγκόσμια ειρήνη, τάξη και ασφάλεια την επόμενη τετραετία, έχει εξαιρετική σημασία η Νέα Δημοκρατία να μπορεί να σχηματίσει μια ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει το πρόγραμμά της με αποφασιστικότητα και ακόμα πιο γρήγορους ρυθμούς. Ας έχουμε όλες και όλοι υπ΄ όψιν ότι ο πήχης της αυτοδυναμίας μπορεί να ανεβεί, διότι ενδέχεται να υπάρχουν περισσότερα κόμματα στη Βουλή.

Το κάλεσμα στις Ελληνίδες και τους Έλληνες είναι σαφές και ηχηρό: Να ψηφίσουμε θετικά για το μέλλον της πατρίδας και του λαού. Να στηρίξουμε την πολιτική δύναμη και τα πρόσωπα που στήριξαν την Ελλάδα την ώρα της ανάγκης. Ψηφίζουμε θετικά, ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή