Δήμος Ιλίου: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΕΣΠΑ

Δήμος Ιλίου
Δήμος Ιλίου: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΕΣΠΑ

Ανακοίνωση Δήμου Ιλίου:

Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι ανακοινώθηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στη δράση: «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» Περιόδου 2023-2024, της Ε.Ε.Τ.Α.Α., η οποία είναι ο διαχειριστικός φορέας του προγράμματος Ε.Σ.Π.Α.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα, μόνο ηλεκτρονικά, μέσω εφαρμογής στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ https://aitisi.eetaa.gr/ με καταληκτική ημερομηνία υποβολής την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 και ώρα 23:59, με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ του/της εκάστοτε Αιτούντος/Αιτούσας.
Σύμφωνα με την Ε.Ε.Τ.Α.Α. τα προσωρινά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 18.07.2023, η ηλεκτρονική υποβολή των ενστάσεων θα πραγματοποιηθεί από 19.07.2023 έως 21.07.2023, ενώ τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν 25.07.2023.
Περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. https://www.eetaa.gr/ (στην οποία βρίσκεται αναρτημένο όλο το ενημερωτικό υλικό και οι σχετικές ανακοινώσεις), ενώ για την εξυπηρέτηση των Αιτούντων λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο στο 210 5214600 και email: helpdesk@eetaa.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή