ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής: Η υποτιθέμενη επιτελικότητα αποτυπώθηκε στην επιλογή του Πρωθυπουργού να συγκροτήσει ένα πολυάριθμο κυβερνητικό σχήμα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής: Η υποτιθέμενη επιτελικότητα αποτυπώθηκε στην επιλογή του Πρωθυπουργού να συγκροτήσει ένα πολυάριθμο κυβερνητικό σχήμα

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ:

Η υποτιθέμενη επιτελικότητα αποτυπώθηκε στην επιλογή του Πρωθυπουργού να συγκροτήσει ένα πολυάριθμο κυβερνητικό σχήμα 63 Υπουργών και Υφυπουργών, ενώ το rotation, για το οποίο μιλούσε ο κ. Μητσοτάκης, περιορίστηκε στην εναλλαγή ρόλων της παρέας του Μαξίμου και γενικών γραμματέων της Κυβέρνησης.

Παρά την ωραιοποίηση της κατάστασης της οικονομίας, που επιχειρεί συστηματικά η Νέα Δημοκρατία, οι ανισότητες, η ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, μια ανθεκτική βιώσιμη ελληνική ανάπτυξη με οφέλη για όλους, η διαφάνεια και η αξιοκρατία είναι αυτές ακριβώς οι ανάγκες που το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα εκφράσει γνήσια με καθημερινό αγώνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή