Δωρεάν εισιτήρια παρέχονται από τον Δήμο Γαλατσίου για τη μία και μοναδική συναυλία του JAY JAY JOHANSON

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δωρεάν εισιτήρια παρέχονται από τον Δήμο Γαλατσίου για τη μία και μοναδική συναυλία του JAY JAY JOHANSON

Ανακοίνωση Δήμου Γαλατσίου:

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023
CT GARDEN by Christmas Theater
Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου
Eμείς, απλά, εξασφαλίσαμε ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για εσάς και τους αγαπημένους σας…
Περάστε για να τα παραλάβετε στο Δημαρχείο – από το Γραφείο Προέδρου του Π.Α.Ο. (Μάνος Ελευθερίου), τη Δευτέρα 10.07.2023 και την Τρίτη 11.07.2023 (09:00 – 13:00)

Πληροφορίες: 210 2143420, 210 2143385 (κ. Λιανή)
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!
Το CT Garden φιλοξενεί για μια μοναδική βραδιά ατμοσφαιρικές μουσικές, πειραματισμούς και μελαγχολικές μελωδίες..
Ο σπουδαίος και διαχρονικά δημιουργικός καλλιτέχνης Τζέι-Τζέι Γιόχανσον έρχεται στο City Garden για να μας παρουσιάσει ένα καλαίσθητο παζλ της πορείας του. Aγαπημένος του ελληνικού κοινού από το 1996, τότε που με το ντεμπούτο άλμπουμ του Whiskey δημιουργούσε γλυκές παραισθήσεις στο παγκόσμιο κοινό με τη μελαγχολική φωνή του.
Το 2000 έγραψε τη μουσική στο «La Confusion des Genres», ένα φιλμ του Γάλλου σκηνοθέτη Ilan Duran Cohen, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά έστηνε την «Cosmodrome», μία έκθεση με έργα του για ήχο και εικόνα, στην πόλη της Dijon. Ένας αμιγώς «Παριζιάνος» στην αισθητική του. Με διαρκείς αλλαγές στην εμφάνιση και ατελείωτους πειραματισμούς στη μουσική, καταφέρνει έως τώρα να συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την trip hop, τη disco και την electroclash.
Ο Σουηδο-Βρετανός τραγουδιστής-τραγουδοποιός, είναι αναμφισβήτητα από τις καλύτερες φωνές της γενιάς του, πρωτοπόρος, θρύλος του trip hop και της Alternative/Indie Rock. Ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα σε πολύ νεαρή ηλικία και βίωσε διαφορετικά είδη μουσικής. Κάθε άλμπουμ του κινείται σε μια ευρύτερη παλέτα. Από trip-hop έως electro-clash κι από downtempo έως indie.
Η μυστικιστική ατμόσφαιρα των live του Τζέι-Τζέι μαγνητίζει το κοινό που τον αποθεώνει για τα jazzy και trippy φωνητικά του, σε τραγούδια όπως: “Far Away”, “On The Radio”, “Believe In Us”, “So Tell The Girls That I Am Back In Town” και πολλά άλλα πολυαγαπημένα.

Πήγαινε στην κορυφή