Νικήτης του Survivor All Star ο Σάκης Κατσούλης

ΕΛΛΑΔΑ
Νικήτης του Survivor All Star ο Σάκης Κατσούλης

Ανακοίνωση ΣΚΑΙ :

ΣΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ SURVIVOR!
Το κοινό ανέδειξε τον νικητή του SurvivorAllStar
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ.

Σε μία βραδιά γεμάτη έντονα συναισθήματα και σε ένα κατάμεστο θέατρο με θεατές που έδιναν τον παλμό σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ολοκληρώθηκε χθες το SurvivorAllStar. Το κοινό αποφάσισε πως οΣάκης Κατσούλης είναι ο απόλυτος Survivorκαι τον ανέδειξε ως τον μεγάλο νικητή του παιχνιδιού επιβίωσης και του επάθλου των 100.000 ευρώ.

2.292.807 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω και για 1΄τον ημιτελικό του SurvivorAllStar και το πρόγραμμα ήταν πρώτο σε τηλεθέαση στη ζώνη μετάδοσής του τόσο στο δυναμικό όσο και στο γενικό σύνολο του κοινού με μέσο όρο 21,4% και 25,7% αντίστοιχα. Ειδικότερα την ώρα μετάδοσης του αποτελέσματος για τους δύο φιναλίστ του τελικού, η τηλεθέαση άγγιξε το 41,3% στο γενικό σύνολο και το 33,6% στο δυναμικό κοινό. Παράλληλα, τo#SurvivorGR από την αρχή της μετάδοσης του τελικού έως και αυτή τη στιγμή είναι το No1 trend στο twitterμε περισσότερα από 33.000 tweets ενώ στην πρώτη δεκάδα βρέθηκαν και τα ονόματα των πρωταγωνιστών της βραδιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως το SurvivorAllStar τερμάτισε πρώτο στη ζώνη προβολής τουαπό την αρχή της σεζόν, με 20,6% στο γενικό σύνολο και 19,9% στο 18-54.

Η βραδιά τα είχε όλα! Χιουμοριστικά video, συγκινητικές στιγμές, τραγούδι από τον Ηλία Μπόγδανο καιτην Ελευθερία Ελευθερίου, δυναμικό κοινό και φυσικά τον, κατά γενική ομολογία μοναδικό οικοδεσπότη της βραδιάς, Γιώργο Λιανό!

Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Σάκης Κατσούληςμετά από 6,5 μήνες παραμονής στο παιχνίδι έφτασαν στον τελικό στο Γαλάτσι και πάλεψαν ως την τελευταία στιγμή σε μια μάχη στήθος με στήθος και έχοντας στο πλευρό τους, τους δικούς τους ανθρώπους αλλά και πολλούς, ένθερμους υποστηρικτές. Οι κερκίδες στο θέατρο ήταν μοιρασμένες στα δύο με το κοινό να εμψυχώνει τους αγαπημένους του Survivorsυπερκαλύπτοντας πολλές φορές τα λόγια τους. Το παρών στο μεγάλο τελικό έδωσε και ο AcunIlicaliγια να συγχαρεί προσωπικά τους δύο φιναλίστ.

Στα τελευταία λεπτά η αγωνία χτύπησε κόκκινο όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως νικητής του SurvivorAllStarκαι του επάθλου των 100.000 ευρώείναι ο Σάκης Κατσούλης!

Οι Survivors πανηγύρισαν για τελευταία φορά όλοι μαζί στο SurvivorAllStar και αποχώρησαν έχοντας ζήσει μια ανεπανάληπτη εμπειρία που θα θυμούνται για πάντα!

Πήγαινε στην κορυφή