Εγγραφές στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την σεζόν 2023-2024

Δήμος Ηρακλείου Αττικής
Εγγραφές στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την σεζόν 2023-2024

Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου:

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής μπήκαν στη διαδικασία των εγγραφών για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024 και περιμένουν να υποδεχθούντα παιδιά της πόλης, αγόρια και κορίτσια, που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Στις Ακαδημίες μπορούν να εγγραφούναγόρια ηλικίας 4 έως 17 ετών και κορίτσια 5 έως 15 ετών, καθώς ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής είναι από τους λίγους φορείς που έχει αμιγώς γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία συμμετέχει σε τοπικά τουρνουά και πρωτάθλημα.
Οι γονείς μπορούν να βρουν την σχετική αίτηση στο site του Δήμου www.iraklio.gr, να την συμπληρώσουν και να την στείλουν με mail στη δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ (υπό την ευθύνη της οποίας λειτουργούν οι Ακαδημίες) στη διεύθυνση keaedhaaeota@gmail.com. Εναλλακτικά μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2102756740 κατά τις εργάσιμες 9.00 με 14.00 και για το υπόλοιπο της ημέρας στο 6981258090.
Οι Ακαδημίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής έχουν παράδοση δεκαετιών. Οι μαθητές των Ακαδημιών μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, πάνω από όλα όμως τις αξίες της άμιλλας, της ομαδικότητας και του πειθαρχημένου τρόπου άθλησης και ζωής.
Όλες οι ομάδες των Ακαδημιών συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα ανάλογης ηλικιακής κατηγορίας ενώ οι προπονήσεις διαρκούν ανά σεζόν από τον Σεπτέμβριο έως τα τέλη Ιουλίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή