Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής:Να ανοίξουν χωρίς χρονικούς περιορισμούς όλα τα πάρκα με ενισχυμένα μέτρα πυροπροστασίας

Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής:

Ύστερα από το απαράδεκτο κλείσιμο των πάρκων της Αττικής που αποφασίστηκε για το Σαββατοκύριακο 15-16/7, αντί να εκδοθεί από την Περιφέρεια Αττικής μία απόφαση που να ενισχύει τα μέτρα πυροπροστασίας σε όλον τον Νομό και κυρίως για τα πάρκα που οι κάτοικοι τα έχουν ανάγκη ώστε να βρουν μια ανάσα δροσιάς μέσα στις συνθήκες του καύσωνα, έρχεται νέα-απαράδεκτη απόφαση που κρατάει εκ νέου κλειστό το Πάρκο Τρίτση σχεδόν για όλη την αυριανή μέρα.
Η περιφερειακή διοίκηση Πατούλη συνεχίζει την εφαρμογή του άθλιου δόγματος της “ατομικής ευθύνης”, το οποίο έχει αποτύχει προ πολλού. Τα ελάχιστα πάρκα της Αττικής αποτελούν πνεύμονες πρασίνου και αναψυχής για τις λαϊκές οικογένειες, ανάσα ίσκιου και δροσιάς σε συνθήκες ζέστης. Το κλείσιμο τους δεν προστατεύει ευπαθείς ομάδες, δε δίνει ανάσα σε όσους την αναζητούν αυτές τις μέρες.
Ομολογούν πως αδυνατούν να προστατέψουν ένα περιφραγμένο Πάρκο έκτασης περίπου 1000 στρ. βρίσκοντας ως μοναδική λύση το κλείσιμο του!
Είναι πρόκληση! Να ανοίξουν χωρίς χρονικούς περιορισμούς όλα τα πάρκα για το λαό της Αττικής με ενισχυμένα μέτρα πυροπροστασίας

Πήγαινε στην κορυφή