Καλοκαιρινές εντατικές εργασίες βελτίωσης των σχολείων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Δήμος Ηρακλείου Αττικής
Καλοκαιρινές εντατικές εργασίες βελτίωσης των σχολείων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής


Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου:

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης των σχολείων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς, τα συνεργεία του Δήμου ξεκίνησαν τις πρώτες παρεμβάσεις και επισκευές (βαψίματα εσωτερικά – εξωτερικά, αποκατάσταση υποδομής, επιδιόρθωση προβληματικών σημείων κτλ) ενώ για τις πιο «βαριές» εργασίες το αμέσως επόμενο διάστημα θα εγκατασταθούν ειδικοί εργολάβοι που θα αναλάβουν σχετική δράση. Όλα τα έργα γίνονται σύμφωνα με την καταγραφή που έχει γίνει από τις Σχολικές Επιτροπές και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.
Ενδεικτικά έως σήμερα έχουν προχωρήσει εργασίες στα σχολεία:
4ο Νηπιαγωγείο, 3ο Δημοτικό, 9ο Δημοτικό, 10ο Δημοτικό, 1ο Γυμνάσιο, 6ο Γυμνάσιο, 4ο Γυμνάσιο, 5ο Γυμνάσιο, 2ο Λύκειο, 3ο Λύκειο.
Ειδικά στο 4ο Νηπιαγωγείο έγινε αλλαγή του συνόλου του φωτισμού, στο 6ο Γυμνάσιο συνεχίζεται η ενεργειακή αναβάθμιση ενώ στο 5ο γυμνάσιο έχουν ήδη παραδοθεί ανακαινισμένα τα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ.
Μέσα στις επόμενες ημέρες, εργασίες θα ξεκινήσουν και στα υπόλοιπα σχολεία της πόληςμε αρχή από το 2ο Δημοτικό, όπου θα γίνουν εκτεταμένες παρεμβάσεις, ακολούθως το 12ο Δημοτικό και, παράλληλα, όπου αλλού υπάρχει ανάγκη σύμφωνα με τις καταγραφές

Πηγές

φωτογραφια αρχειου
Πήγαινε στην κορυφή