Ημέρα Υιοθεσίας πυρόπληκτων ζώων στο λατομείο της ΛΑΤΟ

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Ημέρα Υιοθεσίας πυρόπληκτων ζώων στο λατομείο της ΛΑΤΟ

Το Παλαί Γαλατσίου έγινε για μία ακόμα φορά το «σπίτι» όπου βρήκαν φροντίδα, τροφή, καθαριότητα και κυρίως πολλή – πάρα πολλή – αγάπη τα πυρόπληκτα σκυλιά και γατιά της Αττικής. Εκεί, για μία ακόμα φορά (όπως θα διαβάσετε και στη σελ. 7 αυτού του τεύχους) η Dog’s Voice έστησε εκ νέου τον Σταθμό Πυρόπληκτων Ζώων.

Σε δεύτερη φάση και με την ευχή να σβήσουν άμεσα όλα τα πύρινα μέτωπα που κατακαίνε τη χώρα, η Dog’s Voice έχει βάλει σκοπό να βρει ένα παντοτινό σπίτι στα πυρόπληκτα ζώα που φιλοξένησε ώστε κανένα από αυτά να μην ξαναγυρίσει στο δρόμο. Γι’αυτό και την Πέμπτη 31 Αυγούστου, στο λατομείο της ΛΑΤΟ στο Γαλάτσι, διοργανώνει Ημέρα Υιοθεσίας πυρόπληκτων ζώων.

Αυτή την φορά όμως θα είναι πλέον ζώα που έχουν μπει σε σπίτια, έχουν νιώσει αμέτρητη αγάπη από όσους εθελοντές τα φιλοξένησαν, έχουν μάθει να συμβιώνουν με ένα άνθρωπο που τα φροντίζει και τα αγαπά. Σας περιμένουμε όλους 31 Αυγούστου ημέρα Πέμπτη στο Αστήρ Λατώ στο Γαλάτσι, εκεί που ξεκίνησαν όλα! Από τις 18:00 έως τις 21:00. Μία ημέρα αφιερωμένη στα πυρόπληκτα ζώα, μία ημέρα γεμάτη ευκαιρίες για τόσα ζώα που αναζητούν τις παντοτινές τους οικογένειες.
Αν έχετε άλλο σκυλάκι και ενδιαφέρεστε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας, φέρτε το μαζί σας να γνωριστεί με το νέο υποψήφιο μέλος της οικογένειας σας! Θα υπάρχουν στον χώρο εκπαιδευτές καθ’όλη την διάρκεια ώστε οι γνωριμίες και οι βόλτες θα γίνονται με απόλυτη ασφάλεια, ενώ θα μπορέσετε να ρωτήσετε ό,τι θέλετε τους εκπαιδευτές και τους υπεύθυνους που θα βρίσκονται στον χώρο.
Αυτά τα ζώα αξίζουν μία μέρα γεμάτη από κόσμο. Κυρίως όμως τους αξίζει ένα παντοτινό σπίτι γιατί έχουν νιώσει την εγκατάλειψη και τώρα πρέπει να νιώσουν μόνο αγάπη, την οποία εκείνα μας την προσφέρουν απλόχερα και ανιδιοτελώς. Τους το χρωστάμε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή