Στο Άλσος Βέικου οι φετινοί Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Στο Άλσος Βέικου οι φετινοί Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού

Το Α.Σ. Εδαφοσφαίρισης Γαλάτσι Πετάνκ (Petanque) έχει τη χαρά να ανακοινώσει τη συνεργασία του με τον Εθνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) στο άθλημα της εδαφοσφαίρισης, στο πλαίσιο της διοργάνωσης των 11ων Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού, που θα πραγματοποιηθούν από 29/9 έως 1/10/2023 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άλσους Βέικου, στο Γαλάτσι.

Η πρόσκληση που απευθύνει ο Γαλατσιώτικος Σύλλογος Πετάνκ αφορά όλους τους εργαζόμενους που αγαπούν το άθλημα της εδαφοσφαίρισης και επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Τουρνουά αυτό με χορηγούς τους εργασιακούς φορείς τους σε μια γιορτή του αθλητισμού με στόχο την προώθηση των αξιών που πρεσβεύει ο θεσμός, δηλαδή την ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων και την προαγωγή της υγείας και ευεξίας στο εργασιακό περιβάλλον.
«Ας επιστρατεύσουμε την διάθεση συνεργασίας και την ειλικρινή πρόθεση από κάθε πλευρά και ας αποδώσουμε στο άθλημά μας τη διάσταση που του αρμόζει σε έναν τόσο αξιόλογο θεσμό, που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και κερδίζει επάξια την εμπιστοσύνη των αθλούμενων εργαζόμενων στη χώρα μας την τελευταία δεκαετία» είναι το μήνυμα – κάλεσμα που απευθύνουν οι άνθρωποι του Α.Σ. Πετάνκ Γαλατσίου.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον επίσημο ιστότοπο του Εθνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας, www.hocsh.org/event/11 ή καλώντας στη Γραμματεία του Α.Σ. Γαλάτσι Πετάνκ 6972391481.

Πήγαινε στην κορυφή