Στην τελική ευθεία η διοργάνωση της ECDM ExpoSEEurope 2023

ΕΛΛΑΔΑ
Στην τελική ευθεία η διοργάνωση της ECDM ExpoSEEurope 2023

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η διοργάνωση της eCommerce & Digital Marketing Expo, Southeastern Europe 2023!
Το γεγονός της χρονιάς για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η ECDM Expo SE Europe 2023,θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα, στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2023.

Μεταξύ των εκθετών, συμπεριλαμβάνονται εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα, eCommerceDevelopment, DigitalMarketing, Logistics&Courier, DigitalPayments, MarketingAutomation, Packaging, LawServices,ContentCreationκ.ά.
Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο της διοργάνωσης, για πρώτη φορά δύο μεγάλες συνεδριακές σκηνές θα φιλοξενήσουν δύο παράλληλα Διήμερα Συνέδρια, με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από τη χώρα μας και το εξωτερικό. Tο Διεθνές Συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Διεθνές Συνέδριο για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ.
Οι περισσότερες θέσεις για τα δύο συνέδρια έχουν ήδη εξαντληθεί! Κλείστε έγκαιρα το εισιτήριό σας, ώστε να έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τους διεθνούς κύρους ομιλητές, οι οποίοι θα παρουσιάσουν όλες τις εξελίξεις και τις τάσεις στη βιομηχανία του eCommerceκαι του Digital Marketing.
Το κόστος του κανονικού εισιτηρίου για το Διήμερο Συνέδριο eCommerce και για το Διήμερο Συνέδριο Digital Marketing ανέρχεται στα 200 ευρώ πλέον ΦΠΑ και εξασφαλίζει συμμετοχή και στις δύο ημέρεςτων συνεδρίων.
Τα εισιτήρια των συνεδρίων διατίθενται καιμέσω τηςviva /more.com.

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της ECDMExpo SEEurope 2023 είναι δωρεάν.Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στην έκθεση, είναι μία δωρεάν εγγραφή που μπορεί να πραγματοποιηθεί εδώ. Το δωρεάν εισιτήριο για την επίσκεψη στην έκθεση δεν εξασφαλίζει είσοδο στα συνέδρια.
Η ECDMExpoSEEurope 2023 διοργανώνεταιμε την υποστήριξη των εταιρειών:
Main Sponsors: ATCOM, DHL, Lighthouse, ACS, PROTOCOL, NetSteps, WayMore, Digital4u, EPSILONSingularLogic, Skroutz, Shopflix.gr, MasterCard
Sponsors: 3ds, digital challenge, DigitalUp,eshoped, Happy Online, M-Stat, ΓενικήTαχυδρομική, Releva, Papaki, Courier Center, ΕΛΤΑCourier
Supporters:Shopranos,Asendia, Artecniko, Cloudcart

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2023
Χώρος διεξαγωγής: Ζάππειο Μέγαρο.
Χρόνος διεξαγωγής: 23 και 24Σεπτεμβρίου 2023.
Ωράριο έκθεσης: 11:00 – 20:00
Περισσότερες πληροφορίες: www.ecdmexpo.com
Διοργάνωση: Verticom

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή