Την Κυριακή 01 Οκτωβρίου στη Νέα Χαλκηδόνα ο αγώνας δρόμου “Γ. Αποστολάκης”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Την Κυριακή 01 Οκτωβρίου στη Νέα Χαλκηδόνα ο αγώνας δρόμου “Γ. Αποστολάκης”

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας:

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί ο 11ος αγώνας δρόμου «Γεώργιος Αποστολάκης», στην πόλη της Νέας Χαλκηδόνας.

Μετά την ολοκλήρωσή του θα ακολουθήσει συναυλία στο πάρκο “Γ. Αποστολάκης”, με τον σπουδαίο καλλιτέχνη Κώστα Μακεδόνα!

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος σε σχετικό μήνυμά του αναφέρει: «Η δημοτική μας αρχή έχει ως στρατηγική της επιλογή την διοργάνωση αθλητικών δρωμένων και γεγονότων, γνωρίζοντας πως τέτοιου είδους εκδηλώσεις συμβάλλουν στην διαφήμιση της πόλης μας σε όλη την Αττική. Τιμούμε τη μνήμη του Γιώργου Αποστολάκη, συνεχίζουμε την διοργάνωση ενός δρομικού εγχειρήματος που αγκαλιάστηκε από τους συμπολίτες μας, από αθλητικούς συλλόγους, αλλά και από μεμονωμένους μικρούς και μεγάλουςαθλητές!».

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την προκήρυξη.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ–ΤΜΗΜΑ: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ,

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ:

Την Διοργάνωση του 11ου ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΕΠΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΟΔΟΥ με την επωνυμία «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ», ειδικά αφιερωμένο στη μνήμη του πρώην Δημάρχου Νέας Χαλκηδόνας.

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

• ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1.000 m.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:

ΑΦΕΤΗΡΙΑ: ΠΑΡΚΟ «Γ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ»-ΟΔΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ-ΔΕΞΙΑ ΛΕΩΦ. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ & ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΕΥΘΕΙΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΚΑΘΕΤΩΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ)-ΔΕΞΙΑ ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΔΟΣ ΧΡΥΣΑΛΙΔΟΣ-ΔΕΞΙΑ ΟΔΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ-ΔΕΞΙΑ ΟΔΟΣ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΩΝ-ΔΕΞΙΑ ΟΔΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΔΟΣ ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ –ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΚΟ «Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ»-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ.

(Κατηγορίες: Μαθητές/ιες Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων & Λυκείων) & ως εξής:.

Α) Κατηγορία- Μαθητές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων & Λυκείων (ΑΓΟΡΙΑ).

Β) Κατηγορία-Μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων & Λυκείων (ΚΟΡΙΤΣΙΑ).

• ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 10.000 m. (για ενήλικες, χρονικό όριο 90΄).

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:

ΑΦΕΤΗΡΙΑ:ΠΑΡΚΟ «Γ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ»-ΟΔΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΛΕΩΦ. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ) –ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΛΑΧΑΝΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ)- ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΛΕΩΦ. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ–ΔΕΞΙΑ ΟΔΟΣ ΒΑΡΝΑΛΗ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΔΟΣ ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ- ΠΑΡΚΟ «Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ»-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

1. ΑΝΔΡΕΣ: Ηλικίας 18 & άνω

2. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Ηλικίας 18 & άνω.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί για κάθε κατηγορία (Απόσταση), σε προκαθορισμένες και οριοθετημένες διαδρομές, εντός του αστικού ιστού της πόλης μας.
ΑΦΕΤΗΡΙΑ –ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:

Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡ. ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ «Ι. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ» ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ» ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ & ΒΑΡΝΑΛΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Οι αγώνες θα χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα κατατίθενται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής, που θα βρείτε ΕΔΩ, μέχρι και την ΠΕΜΠΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 & ώρα 14:30.
Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνουν δεκτές δηλώσεις συμμετοχής.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για την αποφυγή του συνωστισμού και καθυστερήσεων την ημέρα του αγώνα, η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής θα γίνει το ΣΑΒΒΑΤΟ 30/09/2023 και ώρες 9:00 – 13:30, από το Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας (Δεκελείας 97- Νέα Φιλαδέλφεια).
Για περιορισμένο αριθμό και για εξαιρετικές περιπτώσεις, θα μπορεί να γίνει και την ημέρα του αγώνα, προσερχόμενοι/ες τουλάχιστον μια (01) ώρα νωρίτερα από την εκκίνηση του αγώνα, στο χώρο της αφετηρίας.

Εμφιαλωμένο νερό θα προσφέρεται σε (02) δύο ενδιάμεσους σταθμούς και στον τερματισμό.

Ο ιματισμός των δρομέων θα φυλάσσεται σε ειδικό χώρο πλησίον της εκκίνησης και του τερματισμού.

Θα υπάρχουν δύο (02) ενδιάμεσοι σταθμοί ελέγχου και εγκυρότητας της συμμετοχής, εκάστου δρομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ–ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ (Διεύθυνση: Ραιδεστού 21 Νέα Χαλκηδόνα, Τηλ.213-2026331/332 & ώρες 09.00 – 14.00), καθώς και στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση (Ιστοσελίδα) του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: www.dimosfx.gr
Όλοι οι συμμετέχοντες/ες υποχρεούνται να βρίσκονται στο χώρο της αφετηρίας (ΠΡΩΗΝ ΣΤΡ. ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ «Ι. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ» ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ» ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ & ΒΑΡΝΑΛΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ), ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ (01) ΩΡΑ πριν την έναρξη του αγώνα.

ΕΠΑΘΛΑ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

1. Σε όλους(-ες) συμμετέχοντες (-ουσες) θα απονεμηθεί ειδικό αναμνηστικό μετάλλιο & δίπλωμα. Για τον περιορισμό της ρύπανσης ο/η κάθε συμμετέχοντας (-ουσα) θα μπορεί να «κατεβάσει» το δίπλωμά του/ης από τον ιστότοπο του χρονομέτρη, ΕΔΩ.

2. Αναμνηστικό Μετάλλιο: Θα απονεμηθεί στους/ις τρεις (03) πρώτους-ες, κάθε Διαδρομής-Απόστασης.

3. Αναμνηστικό Κύπελλο: Θα απονεμηθεί στον πρώτο (1ο) και την πρώτη (1η) των διαδρομών-αποστάσεων 1.000 m & 10.000 m. της γενικής κατάταξης τερματισμού.

4. Επίσης, θα υπάρξουν και Ειδικές Τιμητικές Βραβεύσεις.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:

Όλοι/ες πρέπει να έχουν εξεταστεί, πριν τον αγώνα, από ειδικό γιατρό της επιλογής τους.
Για τα ανήλικα παιδιά την ευθύνη συμμετοχής, φέρουν οι γονείς τους.
Παραχωρείται το δικαίωμα στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν το όνομα και τη φωτογραφία του αθλητή/ιας προς τα μέσα ενημέρωσης και οπουδήποτε θεωρηθεί σκόπιμο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή