Δημοκρατική Συνεργασία – Νίκος Ζενέτος: Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες

Δήμος Ιλίου
Δημοκρατική Συνεργασία – Νίκος Ζενέτος: Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες

Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τη «Δημοκρατική Συνεργασία – Νίκος Ζενέτος»:

Με το βλέμμα και την σκέψη μας στη μεγάλη καταστροφή που προκάλεσαν οι πλημμύρες που πλήττουν περιοχές της χώρας μας και την απώλεια ανθρώπινων ζωών, η «Δημοκρατική Συνεργασία – Νίκος Ζενέτος» συλλέγει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών των συνανθρώπων μας.
Η συλλογή θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της παράταξης που βρίσκονται στην οδό Νέστορος 113 (μεταξύ των οδών Αθηνάς και Ιδομενέως, Ίλιον) από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, ώρες 11:00 – 13:00 και 18:00 – 22:00.
Είδη που συγκεντρώνουμε:
• Εμφιαλωμένα νερά – Χυμοί
• Μη ευπαθή τρόφιμα μακράς διαρκείας έτοιμα προς κατανάλωση (βρεφικές κρέμες, γάλα, μπάρες δημητριακών, μπισκότα, φρυγανιές, ξηροί καρποί, κονσέρβες, δημητριακά, κλπ.)
• Είδη ατομικής υγιεινής (πάνες, μωρομάντηλα, χαρτικά, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες κλπ.)
• Ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, γάζες, επίδεσμοι, φυσιολογικοί οροί)
• Τροφές για ζώα
• Κουβέρτες, υπνόσακοι, μαξιλάρια, σεντόνια

Σημειώνεται ότι, η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 11.09.2023 παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού «Δημοκρατική Συνεργασία – Νίκος Ζενέτος» με απόφαση της παράταξης αναβάλλεται και μετατρέπεται σε ημέρα συμπαράστασης και αλληλεγγύης για τους πληγέντες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18.09.2023 και ώρα 20:00.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή