Συνάντηση Παύλου Χρηστίδη με σωματεία εργαζόμενων του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνάντηση Παύλου Χρηστίδη με σωματεία εργαζόμενων του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου

ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής:

«Βιώσιμες λύσεις για τους εργαζόμενους του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου»

Συνάντηση με εκπροσώπους του Πανελληνίου Συλλόγου Υπαλλήλων Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης Πολιτών Τρίτων Χωρών, του Σωματείου Εργαζομένων Συμβασιούχων Υπηρεσίας Ασύλου και του Σωματείου Εργαζομένων της Γενικής Γραμματείας Υποδοχής, παρουσία στελεχών των τομέων Μετανάστευσης και Ασύλου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, είχε νωρίτερα σήμερα, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, ο Παύλος Χρηστίδης.

Οι εκπρόσωποι των φορέων έθεσαν επί τάπητος τα ζητήματα που τους απασχολούν, θέτοντας ως προτεραιότητα την επίλυση των προβλημάτων των συμβασιούχων του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Ο κ. Χρηστίδης τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα σταθούν αρωγοί, αναγνωρίζοντας την προσφορά των εργαζόμενων του Υπουργείου.

Οι συμβασιούχοι της ΥΠΥΤ και της Υπηρεσίας Ασύλου καλύπτουν ανάγκες, όχι απλώς πάγιες αλλά και υψηλού δημοσίου συμφέροντος. Η άδικη μεταχείριση τους, επί σειρά ετών, θέτει σε κίνδυνο την πολιτική ασύλου και μετανάστευσης της χώρας. Απαιτούνται άμεσα βιώσιμες λύσεις. Η χώρα δεν μπορεί να διοικείται από μετακλητούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή