Ανακοίνωση της Επιτροπής Συνταξιούχων Γαλατσίου προς το Υπουργείο Υγείας

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Ανακοίνωση της Επιτροπής Συνταξιούχων Γαλατσίου προς το Υπουργείο Υγείας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
-ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
-ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
-ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΑΘΗΝΑΣ-ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
-ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
-ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΕΣΤΑΜΕΔΕ)
-ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ &ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
-ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ

ΘΕΜΑ :ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΚΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Αξιότιμοι κύριοι,
Είμαστε κάτοικοι του Δήμου Γαλατσίου και ζούμε και εμείς όπως και όλος ο Ελληνικός λαός τις τεράστιες ελλείψεις στο δημόσιο σύστημα υγείας,την υποχρηματοδότηση,τις ελλείψεις στις υποδομές,το ακριβό φάρμακο, το ελλιπές υγειονομικό προσωπικό, τις μόνιμες κτιριακές εγκαταστάσεις .
Στο Δήμο μας το πρόβλημα της μόνιμης στέγης παραμένει ζητούμενο. Τη χρονική περίοδο 1974-1999 τo ΙΚΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ είχε έδρα στη Λ.ΒΕΪΚΟΥ.Την περίοδο 1999-2023 έχει έδρα στην οδό ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗ.
Μισό αιώνα τώρα το Ελληνικό Δημόσιο,ο Ελληνικός Λαός δηλαδή, έχει καταβάλλει για ενοίκια 10 εκατομμύρια ευρώ περίπου, πολλά δεν είναι;;
Σε αυτή την τεράστια χρονική περίοδο,Κυβερνήσεις, Δήμος Γαλατσίου, Περιφέρεια Αττικής,δεν ενδιαφέρθηκαν να σταματήσουν αυτή την τεράστια οικονομική αιμορραγία για ενοίκια.Γιατί άραγε;
Εμείς οι Συνταξιούχοι του Γαλατσίου,απόμαχοι της δουλειάς αλλά όχι του ΑΓΩΝΑ, δεν το βάζουμε κάτω,χρόνια τώρα.
Αλλά και το σύνολο των εργαζομένων παλαιών και νέων αναρωτιούνται. Έλειψαν οι κατάλληλοι χώροι εδώ και 200 χρόνια να φιλοξενήσουν μόνιμες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις για δημιουργία σοβαρής δομής υγείας στην πόλη μας το Γαλάτσι;
Απαντάμε κατηγορηματικά ΟΧΙ. Οικόπεδα υπήρξαν εκατοντάδες. Πολιτική βούληση,δεν υπήρξε ποτέ, ούτε από τα πάνω (Κυβερνήσεις) ούτε από τα κάτω ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ κυρίως και ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. Εμείς ξέρουμε το γιατί.Τα τοπικά μεγαλοσυμφέροντα σας νίκησαν όλους κατά κράτος. Το άρπαξε να φαςκαι κλέψε να έχεις ήταν το δόγμα τότε και τώρα.
Αυτά τα τελευταία 200 χρόνια,χιλιάδες στρέμματα δημόσιας περιουσίας δυστυχώςαναγνωρίζονται στους αδηφάγους κληρονόμους του τσιφλικά της περιοχής ΒΕΪΚΟΥ.
Το κράτος απών, τότε και σήμερα στις δικαστικές διαδικασίες.Για να μην κουράζουμε άλλο το πράγμα .
ΖΗΤΑΜΕ: ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ (ΚΑΕΚ 05038010113) ΣΤΗΝ Λ.ΒΕΪΚΟΥ133 ΠΡΩΗΝΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ.
Ζητάμεαποκλειστικά από το Δήμαρχο Γαλατσίου Γ. Μαρκόπουλο να συνταχθεί με αυτό το αίτημα ζωής για την πόλη μας. Το συγκεκριμένο οικόπεδο είναι πολύ πιο λειτουργικό,έχει συγκοινωνιακή σύνδεση πιο υποφερτή από αυτή της οδού Πρωτοπαπαδάκη,είναι πολύ κοντά στον υπό διαμόρφωση σταθμό του Μετρό, εφάπτεται σχεδόν με την εντός σχεδίου περιοχή,βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο νέο παρκινγκ,που και αυτό όλως τυχαίως αν και χαρακτηρισμένο Δημόσιο κτήμα έχει περιέλθει στους κληρονόμους ΒΕΪΚΟΥ.
ΖΗΤΑΜΕ: Να σταματήσουν εδώ και τώρα οι διαδικασίες μεταφοράς συνολικά του ΕΦΚΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ –ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ) στον πολύπαθο πλέον χώρο τουΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ που ορισμένοι προκλητικά ξεχνούν ότι είναι χώρος χαρακτηρισμένος για ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ –ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
ΖΗΤΑΜΕ: Από τη σημερινή πλειοψηφία του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του Δήμου Γαλατσίου να στηρίξει αυτή μας την πρωτοβουλία, χωρίς τη δική σας απόφαση δεν θα ανοίξει ο δρόμος για να βρει μόνιμη στέγη ο ΕΦΚΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.
Ίσως κάποια στιγμή θα πρέπει να σκεφτείτε τους γονείς σας, τα παιδιά σας,τους συνανθρώπους σας. Εάν το αρνηθείτε θα φέρετε μεγάλη ευθύνη,για ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη του Γαλατσίου, ευθύνη που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Να το ξέρετε αυτό.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
1.ΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΑΘΗΝΑΣ –ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.
2.ΚΟΥΡΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΑΘΗΝΑΣ –ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.
3.ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΕΣΤΑΜΕΔΕ)
4.ΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
5.ΑΣΦΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΕΛΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ.
ΓΑΛΑΤΣΙ 12/9/2023
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Πηγές

φωτογραφια αρχειου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή