O Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, στα επίσημα εγκαίνιατης ECDM Expo SE Europe 2023

ΕΛΛΑΔΑ
O Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, στα επίσημα εγκαίνιατης ECDM Expo SE Europe 2023

O Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, θα παραβρεθεί ως KeynoteSpeaker, στην επίσημη τελετή των εγκαινίων της ECDMExpoSEEurope 2023,που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 23 Σεπτεμβρίου στις 19:00.
Η διεθνής εκθεσιακή και συνεδριακή διοργάνωση eCommerce&DigitalMarketingExpoSoutheasternEurope 2023είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική διοργάνωση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκστη Νοτιοανατολική Ευρώπη.Θαπραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Σεπτεμβρίουστο Ζάππειο Μέγαροκαι τελεί υπό τις αιγίδες των GR.EC.A, iabHellas, ΣΕΠΕ και ΣΕΚΕΕ.
Στόχος του KeynoteDinner είναι να ενημερωθούν οι παρευρισκόμενοι για τις εξελίξεις και τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράςκαι κυρίως, να έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με επαγγελματίες που ασχολούνται ενεργά με τον ευρύτερο χώρο του Digital Marketing και του eCommerce.
Περισσότερα για το KeynoteDinner και για αγορά εισιτηρίων, μπορείτε να δείτε στη σελίδα της εκδήλωσης.
Η ECDMExpoSEEurope 2023 διοργανώνεται με την υποστήριξη των εταιρειών:
Main Sponsors: ATCOM, DHL, Lighthouse, ACS, PROTOCOL, NetSteps, WayMore, Digital4u, EPSILON SingularLogic, Skroutz, Shopflix.gr, MasterCard, CleverPoint
Sponsors: 3ds, digital challenge, DigitalUp, eshoped, Happy Online, M-Stat, Γενική Tαχυδρομική, Releva, Papaki, Courier Center, ΕΛΤΑ Courier
Supporters:Shopranos,Asendia, Artecniko, Cloudcart

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2023
Χώρος διεξαγωγής: Ζάππειο Μέγαρο.
Χρόνος διεξαγωγής: 23 και 24Σεπτεμβρίου 2023.
Ωράριο έκθεσης: 11:00 – 20:00
Περισσότερες πληροφορίες: www.ecdmexpo.com
Διοργάνωση: Verticom

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή