Παρουσίαση του βιβλίου του Μάνου Ελευθερίου στο Παλαί Γαλατσίου, αύριο Τετάρτη 27/9

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Παρουσίαση του βιβλίου του Μάνου Ελευθερίου στο Παλαί Γαλατσίου, αύριο Τετάρτη 27/9

Το βιβλίο του με τίτλο «Η Ελληνική Σημαία, μυστικά …και αλήθειες!» παρουσιάζει ο Μάνος Ελευθερίου, Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στο Παλαί (Christmas Theater).

Πρόκειται για ένα βιβλίο – λεύκωμα που μόλις εκδόθηκε, μετά από πολλά χρόνια έρευνας και μελέτης, για να ενημερώσει αλλά και να ταράξει τα στάσιμα νερά. Είναι σε μέγεθος Α4, σκληρόδετο, με 608 σελίδες και 2.065 μοναδικά και πρωτότυπα έργα ζωγραφικής, γραφιστικής, αγιογραφίας και φωτογραφίας. Όλα τα έργα δημιουργήθηκαν, ειδικά, γι’ αυτήν την έκδοση (310 έργα ζωγραφικής (!), 4 τεράστιες και σπάνιες αγιογραφίες, 1658 έργα γραφιστικής (!) και 93 φωτογραφίες).
Το βιβλίο του Μάνου Ελευθερίου θα προλογίσουν οι Ιωάννης Προμπονάς, Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργος Μαρκόπουλος, Δήμαρχος Γαλατσίου – Πρόεδρος της ΠΕΔΑ και Ελένη Σουράνη, Διευθύνων Σύμβουλος της SocialDoo.
Θα χαιρετίσουν οι Ηρώ Αργυράκη, αρχαιολόγος – ιστορικός, Γιώργος Λεκάκης, συγγραφέας – Αρχείον Πολιτισμού και Αντώνης Τζιώτης, φιλόλογος
Την παρουσίαση θα συντονίσει η Μαρία Κορρέ, νηπιαγωγός.
Παράλληλα στον εκθεσιακό χώρο στο φουαγιέ του Christmas Theater θα σας περιμένουν τέσσερις εκθέσεις, με θέμα την ελληνική σημαία και όπου θα παρουσιαστούν έργα εννέα καλλιτεχνών, όσες οι λωρίδες της σημαίας μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή