ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Στηρίζουμε Κώστα Ζαχαριάδη στο Δήμο Αθηναίων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Στηρίζουμε Κώστα Ζαχαριάδη στο Δήμο Αθηναίων

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ:

Μία νέα στήριξη ανακοινώνει σήμερα, το Πράσινο Κίνημα. Πρόκειται για τον Κώστα Ζαχαριάδη, υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων, επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη».

Η υποστήριξη του Κώστα Ζαχαριάδη, σηματοδοτεί για την επόμενη αυτοδιοικητική θητεία στο Δήμο Αθηναίων, την πραγματική και ουσιαστική ανάδειξη των θεμάτων που αφορούν την υπεράσπιση του περιβάλλοντος, την αντιμετώπιση της Κλιματικής Κρίσης από την Κλιματική Αλλαγή και την ανάδειξη της «πράσινης» ατζέντας σε τοπικό επίπεδο. Θα αγωνιστούμε μαζί σε θέματα υπεράσπισης του περιβάλλοντος. Θα συνδράμουμε με τεκμηριωμένες «πράσινες» πολιτικές, σε συνεργασία και με το Πράσινο Ίδρυμα «Θεόφραστος», που είναι ο επιστημονικός φορέας τεκμηρίωσης «πράσινων» πολιτικών.

Παράλληλα, όμως, κατανοούμε την αναγκαιότητα, να ενισχυθούν οι δημοκρατικές προοδευτικές δυνάμεις και να ηττηθούν τα ακροδεξιά νεοναζιστικά μορφώματα. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να είναι σε ποσοστά, πολύ πίσω από τη δεύτερη θέση. Ενισχύουμε, λοιπόν, την «Ανοιχτή Πόλη», με επικεφαλής τον Κώστα Ζαχαριάδη, ο οποίος μπορεί να εγγυηθεί μία άλλη κουλτούρα, στη διοίκηση του Δήμου Αθηναίων. Ήρθε η ώρα, ο Δήμος Αθηναίων, να ξεφύγει από τη μιζέρια του … αποτυχημένου περίπατου, να αναζωογονηθούν ισόρροπα όλες οι γειτονιές, και να μπει στις εφαρμοσμένες πολιτικές, προοδευτικό και «πράσινο» πρόσημο.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος, Κώστας Καλογράνης έκανε την εξής δήλωση: «Στηρίζουμε τον Κώστα Ζαχαριάδη, για το Δήμο Αθηναίων, ο οποίος έχει δώσει δείγματα γραφής στην υπεράσπιση των «πράσινων» πολιτικών και του περιβάλλοντος. Η επόμενη ημέρα στο Δήμο Αθηναίων, πρέπει να έχει ισχυρό φιλοπεριβαλλοντικό πρόσημο. Η Κλιματική Κρίση, από την Κλιματική Αλλαγή, δεν αντέχει άλλους πειραματισμούς».

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ

Go Green …για τη ζωή μας

Πήγαινε στην κορυφή