Νίκος Ανδρουλάκης: Μήνυμα καταψήφισης της Νέας Δημοκρατίας και των υποψηφίων της στις 8 Οκτωβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νίκος Ανδρουλάκης: Μήνυμα καταψήφισης της Νέας Δημοκρατίας και των υποψηφίων της στις 8 Οκτωβρίου

Χαιρετισμό στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Σπύρου Σκιαδαρέση, στην Πάτρα απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Σας καλώ και εδώ από την Πάτρα να καταψηφίσουμε τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία είναι το “μακρύ χέρι” του Μαξίμου και του κ. Μητσοτάκη σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. Η αυτοδιοίκηση χρειάζεται στελέχη, που θα υπηρετούν εσάς και δεν θα προσαρμόζονται στα πελατειακά σχέδια της Νέας Δημοκρατίας» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Αναφερόμενος στη βιβλική καταστροφή στη Θεσσαλία, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σχολίασε πως «μετά τον Ιανό έπρεπε να υπάρξει ένα σχέδιο ενιαίας διαχείρισης υδάτων και έργων υποδομής προκειμένου να αντιμετωπιστούν με ασφάλεια ανάλογα ακραία καιρικά φαινόμενα. Αντ’ αυτού το επιχείρημα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ήταν “τι μπορούσαμε να κάνουμε; Τέτοια ακραία φαινόμενα συμβαίνουν κάθε 400 χρόνια”. Μετά από τρεις εβδομάδες, είχαμε πάλι τα ίδια στη Μαγνησία. Περιφρονούν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Γι’ αυτό χρειάζεται σαφέστατο μήνυμα καταψήφισης της Νέας Δημοκρατίας και των υποψηφίων της στις 8 Οκτωβρίου».

Στον απόηχο της νέας κυβερνητικής μεθόδευσης στην υπόθεση των παράνομων παρακολουθήσεων με τη σύμπραξη της Ελληνικής Λύσης, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως «η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύει μέρα με τη μέρα ότι βλάπτει σοβαρά τους δημοκρατικούς θεσμούς και τη διαφάνεια στην πατρίδα μας. Αντί να πηγαίνουμε μπροστά, πάμε πίσω. Χθες, ένας πολύ ισχυρός επιχειρηματίας άφησε υπονοούμενα για διαφθορά για μία Υπουργό της Νέας Δημοκρατίας. Και αντί να πάει στον Εισαγγελέα, αλλάζει τις υπουργικές της αποφάσεις. Αυτό δεν είναι μία ευρωπαϊκή κανονικότητα. Ο κ. Μητσοτάκης τα βρίσκει με τον Βελόπουλο κάτω από το τραπέζι, επιτυγχάνουν την απαιτούμενη συμφωνία 3/5 για τις αλλαγές στις ανεξάρτητες αρχές, και ένα εικοσιτετράωρο πριν την απόφαση της ΑΔΑΕ σχετικά με την ΕΥΠ και την παράνομη υποκλοπή του κινητού μου τηλεφώνου, αλλάζουν μέλη στην ανεξάρτητη αρχή για να αλλάξει η πλειοψηφία και να υπονομεύσουν την απόφαση. Αυτό σε ποια ευρωπαϊκή χώρα συμβαίνει;»

Ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στην υποβάθμιση των εργασιακών δικαιωμάτων, το κύμα ακρίβειας που απομειώνει το εισόδημα των πολιτών και την κυβερνητική αδυναμία επένδυσης στην πρόληψη σχετικά με την κλιματική κρίση. «Η Νέα Δημοκρατία αντί να κοιτάει τον λαό, κοιτάει μόνο την εξουσία. Γι’ αυτό λοιπόν στις 8 Οκτωβρίου στέλνουμε μήνυμα απέναντι στη Νέα Δημοκρατία, μήνυμα ενίσχυσης της Δημοκρατικής Παράταξης, του ΠΑΣΟΚ και των υποψηφίων που στηρίζουμε σε όλη τη χώρα» συμπλήρωσε.

«Επειδή κάποιοι θέλουν να το παίξουν εναλλακτικοί απέναντι στη Νέα Δημοκρατία, θέλω να τους στείλω ένα μήνυμα: Αν νομίζουν ότι θα ρίξουν τον Μητσοτάκη με το TikTok είναι γελασμένοι. Τον Μητσοτάκη θα τον ρίξουμε με αγώνα καθημερινό στην κοινωνία και δεν έχουμε ανάγκη κανένα ισχυρό συμφέρον δίπλα μας. Γιατί δίπλα μας στέκεται ο λαός με την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον» κατέληξε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή