Η Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου για τα αποτελεσμάτα των εκλογών

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Η Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου για τα αποτελεσμάτα των εκλογών

ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
:

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες Γαλατσιώτες και Γαλατσιώτισσες, εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, μικρούς εμπόρους και βιοτέχνες, ειδικά τους νέους και τις νέες που στήριξαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσηςστον δήμο Γαλατσίουκαι την περιφέρεια Αττικής.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου καταγράφει μεγάλη άνοδοκαι στο ποσοστό (13,51% από 7,99%, +5,52%), και στις ψήφους(παρά την πολύ μεγάλη αποχήπήρε 2.480από 1.993, +487 ψήφους)και στους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους (5 από 3).
Αντίστοιχα, η μεγάλη συνολική άνοδος της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιφέρειας Αττικής, εκφράστηκε και στον δήμο μας, με περισσότερους από 3.000 ψήφους στο Γαλάτσι και με τα ποσοστά της να πλησιάζουν το 17%.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου θα καταθέσει τις ψήφους και τις έδρες που μας έδωσε ο Γαλατσιώτικος λαός στον αγώνα για τη ζωή και την πόλη που μας αξίζει. Σταθερά θα αντιπαλεύουμε την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, που στηρίζουν και τα άλλα συστημικά κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ. Μια πολιτική που στόχο έχει τη φοροληστεία, τις ιδιωτικοποιήσεις, τις εργολαβίες, την ενίσχυση των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων. Πολιτική την οποία στηρίζει με όλους τους τρόπουςκαι η διοίκηση του κ.Μαρκόπουλου. Σταθερά θα στεκόμαστε απέναντι στον φασισμό και τον ρατσισμό, θα συμβάλλουμε ώστε να ξεριζώνεται όπου εμφανίζεται το φασιστικό δηλητήριο, αντιπαλεύοντας το ίδιο το σύστημα που το γεννά.
Έχουμε επίγνωση ότι μεγαλώνουν οι ευθύνες μας στην οργάνωση της καθημερινής πάλης για να αποτρέψουμε τα χειρότερα που έρχονται, για να είμαστε δίπλα σε κάθε λαϊκό πρόβλημα, για να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου, ο συνδυασμός του ΚΚΕ, μαζί και με τους περισσότερους πλέον εκλεγμένους της στο δημοτικό συμβούλιο, θα δώσει όλες της τις δυνάμεις: Για να εμποδιστούν νέα αντιλαϊκά μέτρα. Για την πραγματική ανακούφιση των εργαζομένων, των ανέργων, των λαϊκών νοικοκυριών, των συνταξιούχων, της νεολαίας, όλων όσων υποφέρουν. Για τη διεκδίκηση έργων και υποδομών που θα υπηρετούν την προστασία και τις ανάγκες του λαού, όχι τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων και των εργολάβων.
Το μεγάλο βήμα μαχητικής συμπόρευσης με την Λαϊκή Συσπείρωση που έγινε και στο Γαλάτσι, είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για τις μεγάλες μάχες που έρχονται. Θα δουλέψουμε ώστε το βήμα αυτό να μη μείνει μετέωρο!
Για τη ζωή των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων!
Για την Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου
Γρηγόρης Χαραλαμπίδης

Πήγαινε στην κορυφή