Ομάδα Γονέων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αχαρνών

Δήμος Αχαρνών
Ομάδα Γονέων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αχαρνών

Δήμος Αχαρνών:

Με στόχο την διαχείριση και επίλυση προβλημάτων που απασχολούν τους σύγχρονους γονείς η Αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Χριστίνας Κατσανδρή προχωρά στη δημιουργία ομάδων γονέων.

Γιατί είναι δύσκολες οι σχέσεις μέσα στην οικογένεια; Ποια είναι η κατάλληλη συμπεριφορά; Τι βοηθάει, πώς θα στηρίξω και θα έρθω πιο κοντά με τα αγαπημένα μου πρόσωπα; Ποιες δυσκολίες συναντά το παιδί και ο έφηβος καθώς μεγαλώνει; Στην ομάδα οι γονείς μαθαίνουμε για τα συναισθήματά τους, για τις ανάγκες μας και μπορούμε να μιλήσουμε για οτιδήποτε μας απασχολεί μέσα σε έναν χώρο ασφαλή και προστατευμένο.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός χαιρετίζει τη δράση, τονίζοντας ότι ο Δήμος Αχαρνών μέσω καινοτόμων πρωτοβουλιών θα στηρίζει πάντα τους γονείς και την οικογένεια.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31/10 και ώρα 16:00- 17:30 στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αχαρνών (Δεκελείας και Δημοκρίτου).
Η συντονίστρια της ομάδας είναι η κ. Βασιλική Πασιά, ψυχοθεραπεύτρια και ομαδική αναλύτρια, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αναλυτικής Ομαδικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας.

Περιμένουμε τις δηλώσεις συμμετοχής σας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αχαρνών και στο τηλέφωνο 210-2476213.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή