Δήμος Αγίας Βαρβάρας : Σχετικά με το ταχυδρομικό κατάστημα

Δήμος Αγίας Βαρβάρας
Δήμος Αγίας Βαρβάρας : Σχετικά με το ταχυδρομικό κατάστημα

Ανακοίνωση Δήμου Αγίας Βαρβάρας:

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας Λάμπρου Μίχου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Ελληνικών Ταχυδρομείων κ. Γρηγόρη Σκλήκα παρουσία του Βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Λοβέρδου.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος εξέθεσε τον προβληματισμό του για την εξυπηρέτηση των δημοτών της Αγίας Βαρβάρας μετά την απόφαση των ΕΛΤΑ για αναδιοργάνωση του δικτύου τους και την μεταφορά του έργου του καταστήματος Αγίας Βαρβάρας σε διπλανή περιοχή.
Ο κ. Σκλήκας δεσμεύτηκε ότι όχι μόνο δεν θα υποβαθμιστεί ο δήμος αλλά η περιοχή της Αγίας Βαρβάρας θα γίνει η πιλοτική περιοχή που θα εφαρμοστούν ως το τέλος της χρονιάς οι νέες υπηρεσίες του ψηφιακού ταχυδρόμου. Υπηρεσίες που θα φέρνουν στην πόρτα του δημότη ένα ολόκληρο ταχυδρομικό κατάστημα και θα μπορεί να στέλνει αντικείμενα, να παραλαμβάνει δέματα και συστημένα με αντικαταβολή, να εξοφλεί λογαριασμούς κοινής ωφέλειας και άλλες πολλές υπηρεσίες.
Παράλληλα συζητήθηκε και εξετάζεται η ανεύρεσή αναδόχου για την λειτουργία ταχυδρομικού πρακτορείου στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας για όλους τους δημότες, που επιθυμούν να εξυπηρετούνται στο ταχυδρομικό γραφείο.
Μια ακόμη διευκόλυνση που εξετάζεται για τους δημότες του Δήμου είναι η διερεύνηση για την τοποθέτηση ψηφιακών θυρίδων PostBox των ΕΛΤΑ στο Δημαρχείο της πόλης ώστε να μπορούν οι δημότες να παραλαμβάνουν δέματα 24 ώρες το 24ωρο.
Εκτός από τον Γιάννη Λοβέρδο, ενημερώθηκαν και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για τη διευθέτηση του θέματος οι υπουργοί Άκης Σκέρτσος, Δημήτρης Παπαστεργίου, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και οι βουλευτές Μαρία Συρεγγέλα και Νάντια Γιαννακοπούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή