Η «Δράση» γιόρτασε τα 20 χρόνια της

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Η «Δράση» γιόρτασε τα 20 χρόνια της

Παρουσία πλήθους μελών, φίλων, απλών δημοτών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, στην αίθουσα «Θάνος Κωτσόπουλος», στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου, η εκδήλωση της «Δράσης για την κοινωνία, τον πολιτισμό και την ποιότητα ζωής» με αφορμή τη συμπλήρωση φέτος των 20 χρόνων λειτουργίας της.

Και δεν ήταν μία απλή γιορτή – ήταν μία γιορτή της «Δράσης» όπως μόνο τα μέλη της ξέρουν να τις προετοιμάζουν και να τις υλοποιούν με ξεχωριστό μεράκι και κέφι!
Οι τρεις κυρίες της Ομάδας Λόγου και Τέχνης, Ελένη Ηλία, Δέσποινα Κουτσίκου και Ρίτσα Χριστοθανοπούλου, τα κατάφεραν για μία ακόμη φορά: με επιτυχία συμπύκνωσαν το πλούσιο και σε ποικίλους τομείς έργο 20 χρόνων του Γαλατσιώτικου Φορέα στο στενό και περιορισμένο πλαίσιο μιας γιορτής.
Με λόγο και εικόνα η ιστορική διαδρομή της «Δράσης» «ζωντάνεψε» στην αίθουσα «Θάνος Κωτσόπουλος» με ταυτόχρονες απεικονίσεις κάθε τομέα δράσης, μέσα σε μία εκδήλωση που διήρκεσε κάτι περισσότερο από δύο ώρες που πέρασαν νερό!

Μέλη του Φορέα, εμφανώς συγκινημένα, πήραν ο καθένας με τη σειρά του το λόγο για να παρουσιάσουν τις δράσεις του τομέα τους: Οι Ίκαρος Πετρόπουλος, Ανδρέας Κένης, Άννα Γιαννικοπούλου, Στυλιανός Μπακάλης, Ηλίας Ανδριόπουλος, Αντώνης Χατζηγιάννης, Μάχη Κοκκίνου, Πέτρος Ζάκης, Τάσος Ηλίας «ταξίδεψαν» τους παρευρισκομένους, χωρίς να κουράσουν. Πολύτιμοι συντελεστές της εκδήλωσης οι μουσικοί Νίκος Μανιταράς του Ωδείου «Αθηνά» και Χρήστος Θεσσαλονικέας.

Χαρακτηριστικά τα λόγια του Ίκαρου Πετρόπουλου: «Η παρουσίαση των 20χρονων της “Δράσης” προκάλεσε συγκίνηση, νοσταλγία και συνάμα θέληση να συνεχίσουμε, προσαρμοσμένοι στα νέα δεδομένα της σύγχρονης ζωής. Ήταν αριστοτεχνικό το στήσιμο της εκδήλωσης, συγχαρητήρια σε όλους και βάζουμε πλώρη για τα επόμενα 20!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή