Με 2 μετάλλια επέστρεψε ο Αναστάσης Θεοφάνους του Fight Club Galatsi από το Παγκόσμιο της ISKA

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με 2 μετάλλια επέστρεψε ο Αναστάσης Θεοφάνους του Fight Club Galatsi από το Παγκόσμιο της ISKA

Δύο μετάλλια κέρδισε ο αθλητής του Fight Club Galatsi, Αναστάσης Θεοφάνους, μέλος της αποστολής της ISKA HELLAS που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ISKA, στο Μόναχο της Γερμανίας.

Στο στυλ του K1 Light, ο Αναστάσης, έπειτα από 2 νικηφόρους αγώνες, στους προκριματικούς (απέναντι στον Γεωργιανό Khubutia Guka) και προημιτελικούς (απέναντι στον Ελβετό Aliu Ylldrit), έχασε στους ημιτελικούς από τον Ουκρανό Shapovalov Hiib, κερδίζοντας έτσι το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του.

Στο στυλ του Muay Thai, ο Αναστάσης κερδίζοντας στους ημιτελικούς τον Ελβετό Aliu Ylldrit, αντιμετώπισε τον Ρουμάνο φιναλίστ Holman Robert και χωρίς να του αφήσει περιθώριο, κέρδισε και τους τρείς γύρους ομόφωνα, κατακτώντας έτσι το χρυσό μετάλλιο και κερδίζοντας μοναδικές εικόνες και εμπειρίες για το μέλλον του, το οποίο αναμένεται λαμπρό.

Πάντα στο πλευρό του, ο προπονητής και πατέρας του κ. Ιωάννης Θεοφάνους, ο οποίος συνόδευσε την αποστολή στο πρωτάθλημα.

Η εθνική μας αποστολή είχε συνολικά 24 συμμετοχές σε ρινγκ και τατάμι, ενώ σημειώθηκε και νέο ρεκόρ συμμετοχών από 40 χώρες, οι οποίες συμμετείχαν σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ISKA.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της εθνικής μας ομάδας και στον αρχηγό της αποστολής και Πρόεδρο της ISKA Hellas, κ. Στέλιο Πολίτη για μια άριστη εκπροσώπευση!

Πήγαινε στην κορυφή