Κάλεσμα για εθελοντές και προσφορές δώρων για το Χειμερινό Φεστιβάλ του Δήμου Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Κάλεσμα για εθελοντές και προσφορές δώρων για το Χειμερινό Φεστιβάλ του Δήμου Γαλατσίου

Το Χειμερινό Φεστιβάλ του Δήμου Γαλατσίου «Ήθη και Έθιμα του Δωδεκαήμερου και Γιορτές από τα βάθη του χρόνου» έχει γίνει θεσμός πια στην πόλη μας και οι ετοιμασίες για την υλοποίησή του έχουν ήδη ξεκινήσει.

Φέτος το Χειμερινό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 6 Δεκεμβρίου 2023 έως και τις 5 Ιανουαρίου 2024 σε διάφορες γωνιές του Γαλατσίου. Γι’ αυτό και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Γαλατσίου καλεί πολίτες, καλλιτέχνες, συγγραφείς, φορείς, εμπορικά καταστήματα, που ενδιαφέρονται να προσφέρουν δώρα στο Χειμερινό Φεστιβάλ να επικοινωνήσουν στα τηλ. 213 2055385, 213 2055420 (Γραφείο Προέδρου).
Για τις προσφορές δώρων – χορηγιών, θα υπάρξει ανταποδοτικό όφελος με την παρουσία στο έντυπο του φεστιβάλ, το οποίο θα διανεμηθεί στην πόλη μας σε χιλιάδες αντίτυπα καθώς επίσης στις αφίσες και τα μεμονωμένα φυλλάδια τα οποία θα τυπωθούν γι’ αυτό τον σκοπό.
Οι προτάσεις δώρων και χορηγιών θα γίνονται δεκτές έως και την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023.

Για το ίδιο Φεστιβάλ, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Γαλατσίου, καλεί τους πολίτες, τους φορείς και τα εμπορικά καταστήματα, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και να αναλάβουν ενεργό ρόλο στο Φεστιβάλ να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 213 2055385, 213 2055420 για να δηλώσουν την εθελοντική συμμετοχή τους έως και την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή