Με επιτυχία στο Γαλάτσι οι 11οι Εθνικοί Εργασιακοί Αγώνες Εδαφοσφαίρισης

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Με επιτυχία στο Γαλάτσι οι 11οι Εθνικοί Εργασιακοί Αγώνες Εδαφοσφαίρισης

Η εκτέλεση και εποπτεία της διοργάνωσης των 11ων Εθνικών Εργασιακών Αγώνων 2023 στο άθλημα της Εδαφοσφαίρισης (Petanque) ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία σε ένα διήμερο γεμάτο αγώνες με τριπλέτες και ντουπλέτες και τη συμμετοχή εταιρειών, φορέων και συλλογικοτήτων, σε μια όμορφη γιορτή του αθλητισμού για εργαζόμενους, στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Petanque Γαλατσίου στο Άλσος Βεΐκου!

Η απονομή των μεταλλίων και των κυπέλλων πραγματοποιήθηκε στο Christmas Theatre των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Γαλατσίου. Χρυσό μετάλλιο για τριπλέτα αθλητών του Petanque Γαλατσίου που συμμετείχαν με χορηγό την εταιρεία ASM και χάλκινο για τριπλέτα μελών του Γαλατσιώτικου σωματείου που διαγωνίστηκαν ως εργαζόμενοι του Δήμου Γαλατσίου!
Ήταν μια απίστευτη εμπειρία γεμάτη αθλητική δράση, χρώματα, αγωνιστικό πάθος και πλήθος διερχόμενου κόσμου να ανταποκρίνεται με ενθουσιασμό και ενδιαφέρον τόσο για τις αθλητικές εκδηλώσεις όσο και για το άθλημα της εδαφοσφαίρισης. Γεγονός που δίνει δύναμη στους ανθρώπους του Γαλατσιώτικου αθλητικού συλλόγου να συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο και αγάπη για το άθλημα την διάδοσή του με δράσεις και πρωτοβουλίες που μόνο εκείνοι ξέρουν να προωθούν!

Στην πρώτη αυτή δράση σε επίπεδο διοργάνωσης αγώνων σε ευρύτερη κλίμακα και παροχής τεχνογνωσίας, ο Πρόεδρος του Σωματείου, Ασωνίτης Σπύρος και τα μέλη Δ.Σ. ευχαριστούν τον Εθνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης και Υγείας για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία. «Ο αθλητισμός για όλους είναι το κοινό μας κίνητρο και η αφετηρία κάθε συνεργασίας στα πλαίσια του αθλήματός μας» δήλωσε ο κ. Ασωνίτης, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και «όλους τους συμμετέχοντες για την εξαιρετική αθλητική συμπεριφορά και σεβασμό που επέδειξαν, τον εθελοντή γιατρό, Ματσιούλα Αποστόλη που δεν έφυγε στιγμή από τον χώρο της διοργάνωσης, τον υπεύθυνο του Άλσους Βεΐκου Αδάμ Σάκη, τον υπεύθυνο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Παλαί Γαλάνη Πέτρο, την εταιρία ΑΘΛΟΤΥΠΟ για την προμήθεια σε κιόσκια, τον Σύλλογο Κρητών Γαλατσίου για την παραχώρηση εξοπλισμού. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη μας που με μεγάλη προθυμία, ήταν εκεί σε κάθε στιγμή της διοργάνωσης, το μέλος μας, Παπαθανασίου Γιάννη για την γραμματειακή υποστήριξη και καταχώρηση των αποτελεσμάτων και τη Γραμματέα του Σωματείου Αλεξάνδρα Χαραλαμποπουλου για το φωτογραφικό υλικό.»

• Τριπλέτες: 1ος η εταιρεία ASM (Γαλάτσι Petanque) / 2ος η εταιρεία Πράσινο Λάδι ( Α.Γ.Σ. Πρέβεζας) / 3ος Δήμος Γαλατσίου (Γαλάτσι Petanque)
• Ντουπλέτες: 1ος η εταιρεία Πράσινο Λάδι (Α.Γ.Σ. Πρέβεζας) / 2ος η εταιρεία CORDELLA (Blue Bell Ψυχικού) 3ος η εταιρεία Πράσινο Λάδι (Α.Γ.Σ. Πρέβεζας)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή