Christmas Theater με πλούσιο πρόγραμμα κι αυτές τις γιορτές

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Christmas Theater με πλούσιο πρόγραμμα κι αυτές τις γιορτές

Christmas Theater, η μεγαλύτερη θεατρική σκηνή της Αθήνας που φιλοξενεί τις πιο διάσημες παραστάσεις από όλον τον κόσμο! Στεγάζεται στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, το «δικό μας» Παλαί, επί της Λ. Βεΐκου 137 (απέναντι από το Άλσος Βέικου), όπου εκτός από τη νέα υπέροχη πλατεία καθώς και άνετα θεατρικά καθίσματα σε όλα τα θεωρεία, διαθέτει και εξωτερικό δωρεάν χώρο στάθμευσης.
Το Christmas Theater, το πιο γιορτινό θέατρο της πόλης, ιδανικό και για οικογενειακές βόλτες και εξόδους, σας προσκαλεί και φέτος να απολαύσετε τις παραστάσεις που έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του.

• 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, GEORGIAN LEGEND
Το θέαμα «Georgian Legend» είναι μια από τις πιο εκπληκτικές μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, με στοιχεία τεχνολογίας αιχμής. Οι Γεωργιανοί καλλιτέχνες του «Θρύλου» κέρδισαν αποθεωτικά χειροκροτήματα σε Γερμανία, Σουηδία, Αγγλία, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Καναδά και Κίνα, και γενικότερα σε περισσότερες από 50 χώρες στις πέντε ηπείρους.
Χορός στις μύτες των ποδιών και ιδιάζουσα στροφή των γονάτων, μια ανεπανάληπτη τέχνη και τεχνική! Μα πόσο καταπληκτικές και οι γυναίκες χορεύτριες! Η έντεχνη και επιδέξια πλοκή των διαφόρων δρώμενων, τα υπέροχα σκηνικά και τα κοστούμια, η άκρως καλλιτεχνική διαχείριση του φωτός και των ηχητικών εφέ μετατρέπουν τον «Georgian Legend» σε έναν ακέραιο θρίαμβο του καυκάσιου πολιτισμού στην παγκόσμια σκηνή!
• 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, JIMMY CARR live in Athens
Ένας από τους πιο επιτυχημένους stand-up κωμικούς στον κόσμο, ο Jimmy Carr έρχεται στην Αθήνα με το σκοτεινό του χιούμορ και τα εξωφρενικά αστεία του για μία και μόνο παράσταση!
Ο πολυβραβευμένος κωμικός θα παρουσιάσει στο Christmas Theater την τελευταία του παράσταση «Terribly Funny 2.0» και, όπως έχει γράψει και ο παγκόσμιος Τύπος γι’αυτόν πρόκειται για έναν «κωμικό ήρωα της εποχής μας» (Guardian), για «ένα επιστημονικό σεμινάριο πάνω στην κωμωδία» (Irish Times).
• ΣΑΒΒΑΤΟ 2 & ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
Ζήστε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο Κίνα! Κινέζικο φαγητό, Κουνγκ φου και πολεμικές τέχνες, μια σπουδαία παράσταση από το Εθνικό Θέατρο της Κίνας και πολλές ακόμα εκπλήξεις!
Στο επίκεντρο του φεστιβάλ βρίσκονται δύο εξαιρετικές παραστάσεις που θα σας μεταφέρουν στον κόσμο του κινεζικού θεάτρου. Το πρώτο, «The Prince of Lanling» του Εθνικού Θεάτρου της Κίνας, είναι ένα εντυπωσιακό θεατρικό αριστούργημα. Εμβαθύνει στο επικό έπος του Πρίγκιπα του Λάνλινγκ, υποσχόμενος να αιχμαλωτίσει τη φαντασία σας με τη συναρπαστική αφήγηση και τις εξαιρετικές ερμηνείες του.
• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ «ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ»
O Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί με τις αγαπημένες ερμηνεύτριες Γιώτα Νέγκα, Ιουλία Καραπατάκη και Βίκυ Καρατζόγλου θα ενώσει σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, όπου όλα χωράνε κι όλα δένουν αρμονικά. Με τον ίδιο τρόπο που το κάνει στην τηλεοπτική εκπομπή που του χάρισε τεράστια επιτυχία. Το 2020 οραματίστηκε και δημιούργησε, με μια ομάδα εκλεκτών συνεργατών το «Μουσικό Κουτί», την εκπομπή που άλλαξε τα δεδομένα των τηλεοπτικών μουσικών εκπομπών: έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά και γνώρισε πρωτοφανή αγάπη από το κοινό.
Η συναυλία θα περιέχει τα πιο αγαπημένα τραγούδια από το ρεπερτόριο του σε νέες διασκευές και ερμηνείες των εκλεκτών καλεσμένων του. Μαζί τους, ο σταθερός του συνεργάτης και εξαιρετικός τραγουδοποιός Βύρων Τσουράπης και το συγκρότημα του, οι Ευγενείς Αλήτες.
• ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ALESS. SAFINA
Ο παγκοσμίου φήμης Ιταλός Τενόρος Αλεσάντρο Σαφίνα γοητεύτηκε από τη μουσική όταν ήταν παιδί. Σε ηλικία 17 ετών εισήλθε στο Ωδείο της Φλωρεντίας και μέσα σε λίγα χρόνια έπαιζε ήδη ως σολίστ στα καλύτερα μουσικά θέατρα της Ευρώπης. Το πρώτο βραβείο στο διεθνές φωνητικό διαγωνισμό που πήρε το όνομά του από τον Kati Ricciarelli το 1989 μετατράπηκε αμέσως σε ενεργό έργο σκηνής και πρωταγωνιστικούς ρόλους στις όπερες «La Boheme», «The Barber of Seville», «Τhe Elixir of Love», «Rusalka», «Eugene Onegin».
• ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΠΥΞ ΛΑΞ «Η ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…»
Μετά το διπλό «sold out» στο θέατρο του Λυκαβηττού τον Σεπτέμβριο του 2023, οι Πυξ Λαξ έρχονται στο Christmas Theater γιατί η γιορτή συνεχίζεται! Σε ένα απόλυτα εορταστικό περιβάλλον, το μεγαλύτερο κλειστό θέατρο της χώρας υποδέχεται τους Πυξ Λαξ! Τους θρυλικούς πρωταγωνιστές της ζωής μας, τους εκφραστές της δύναμης που έχει η μουσική να ενώνει και να μιλά για τα προβλήματά μας, γιατί οι Πυξ Λαξ ζωντανεύουν τις παρέες και βάζουν φωτιά στα συναισθήματα.
Για να θυμηθούμε τις μαγικές στιγμές που ερωτευτήκαμε, να τραγουδήσουμε μαζί για τους εκπληρωμένους και ανεκπλήρωτους έρωτες μας και για τις παλιές αγάπες που πήγαν στον παράδεισο. Να θυμηθούμε τι είναι αυτό που μας ενώνει, να ξανανιώσουμε, να συγκινηθούμε και γιατί όχι, να ερωτευτούμε ξανά.
• ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, «ΤΑ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ»
Η ιστορία του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού δεν μπορεί να εννοηθεί χωρίς τον Στέλιο Καζαντζίδη, ο οποίος λατρεύτηκε όσο κανείς άλλος τραγουδιστής στην Ελλάδα. Τραγούδησε τον πόνο της ξενιτιάς, του χωρισμού και του ανεκπλήρωτου έρωτα. Με τη μοναδική του φωνή εξέφρασε τους πόθους και τις αγωνίες μας.
Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 στη φιλόξενη σκηνή του Christmas Theater, παλιοί και νέοι φίλοι του Στέλιου Καζαντζίδη θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα ζεϊμπέκικά του. Τρεις χαρισματικές φωνές της εποχής μας θα συνυπάρξουν σε αυτό το μοναδικό αφιέρωμα. Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης και ο Γιάννης Διονυσίου, με φωνές ευγενικές, ζεστές, εκφραστικές και ατόφιες σε συναίσθημα. Τραγουδιστές που έχουν μελετήσει σε βάθος το ελληνικό τραγούδι κι έχουν αγαπήσει τα ζεϊμπέκικα του Στέλιου Καζαντζίδη.
Τον ζεϊμπέκικο χορό που ο Στέλιος Καζαντζίδης θεωρούσε τον ιδανικό για να εκφράσει την ελληνική λεβεντιά και που πλέον έχει ενταχθεί στον κατάλογο της UNESCO ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας.
• ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΧΡΥΣΑ ΚΑΤΣΑΡΙΝΗ «ΚΟΥΒΕΡΤΑ – ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ»
Η εκρηκτική stand up κωμικός Χρύσα Κατσαρίνη, ολοκληρώνει την επιτυχημένη πανευρωπαϊκή και πανελλαδική περιοδεία της με την παράσταση «Κουβέρτα» στην Αθήνα, στις 17 Δεκεμβρίου 2023 στο Christmas Theater!
Για μια τελευταία φορά, να «πάρεις μια κουβέρτα και…;» η συνέχεια στην παράσταση! Τα βάζει με τους ομοφοβικούς, τους σεξιστές και τους γιατρούς που την εγχείρησαν. Σχολιάζει τη NASA, που ψάχνει κωμικούς για το διάστημα, έχει τη λύση για να γλιτώνει κάθε τσακωμό και μία κουβέρτα παραμάσχαλα για να γλιτώνει απ’ όλα τα υπόλοιπα. Επιχειρεί να μετουσιώσει τις πιο σκοτεινές ιστορίες της ζωής της σε γέλιο αποδεικνύοντας ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν αστεία!
• ΔΕΥΤΕΡΑ 18 & ΤΡΙΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΗΣ «BE OUR GUEST 2023!»
Οι οικοδεσπότες της πιο λαμπερής γιορτής επιστρέφουν το 2023 με ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο γκαλά που καθιερώνεται ως το απόλυτο talk of the town! Την περασμένη χρονιά η φαντασμαγορική σύμπραξη του Μάριου Φραγκούλη με τον Γιώργο Περρή, «Be Our Guest», άφησε τις πιο γιορτινές αναμνήσεις σε μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι τους αγκάλιασαν με αγάπη σε 11 sold-out παραστάσεις!
Με ολοκαίνουργιο πρόγραμμα, οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες σας υπόσχονται αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα από τον καθένα: να ταξιδέψουν όλη την οικογένεια στη μαγεία και την ζεστασιά των Χριστουγέννων! Με αφορμή τα 100 χρόνια ταινιών της Disney, οι δύο εξαιρετικοί ερμηνευτές ενώνουν τα γιορτινά τραγούδια της πιο ωραίας εποχής του χρόνου με τραγούδια από συναρπαστικά παραμύθια, ταινίες και μιούζικαλ που αγαπήθηκαν από γενιές και γενιές παιδιών.
Τους δύο σπουδαίους Έλληνες διεθνείς σταρ συνοδεύει 12μελής ορχήστρα με όλη τη λάμψη και τη χάρη των κλασικών οργάνων στην υπηρεσία της μαγείας!
• ΠΕΜΠΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ (ΠΡΕΜΙΕΡΑ) «SCROOGE & GHOSTS & ROCK’N’ROLL»
Η παράσταση-φαινόμενο, με το πρωτοφανές sold out τα περσινά Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, που την παρακολούθησαν περισσότεροι από 24.000 θεατές, επιστρέφει τις φετινές γιορτές στο Christmas Theater!
Σκηνοθεσία Χρήστος Σουγάρης, μουσική Στέφανος Κορκολής, στίχοι Γεράσιμος Ευαγγελάτος, χορογραφίες Φωκάς Ευαγγελινός.
Στο ρόλο του Σκρουτζ ο Πάνος Μουζουράκης, μαζί με ένα ανανεωμένο all-star θεατρικό και μουσικό καστ: Ρούλα Πατεράκη, Μαρίνα Καλογήρου, Ματθίλδη Μαγγίρα, Ίαν Στρατής, Ίντρα Κέιν, Σάγια, Θανάσης Δόβρης, Στέφανος Μουαγκιέ, Μαρίζα Τσάρη, Άντριαν Φρίλιγκ, Φοίβος Παπακώστας, Θέμης Θεοχάρογλου, Ηλέκτρα Σαρρή, Θεόβη Στύλλου, Τζώρτζης Παπαδόπουλος, Ζαχαρίας Γουέλα, Σόνια Καλαϊτζίδου, Ντένια Ψυλλιά, η φετινή νικήτρια του The Voice Μαρία Σακελλάρη και η διεθνούς φήμης μέτζο σοπράνο Ειρήνη Καράγιαννη. Σπέσιαλ γκεστ ο Tenorman των Opera Chaotique. Στον ρόλο του Έλβις ο Θοδωρής Μαραντίνης. Την Ορχήστρα διευθύνει ο Τάσος Συμεωνίδης.
Από τις 21 Δεκεμβρίου και μόνο για 15 παραστάσεις η διαφορετική «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» του Κάρολου Ντίκενς σε μορφή ροκ μιούζικαλ!
• ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΙΣΦΗΣ «ΣΤΑ ΜΠΕΤΑ»
Ο Λάμπρος Φισφής έρχεται τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου στο Christmas Theater με τη work in progress παράστασή του «Στα Μπετά».
Η νέα παράσταση του Λάμπρου Φισφή είναι γεγονός. Δηλαδή δεν είναι ακόμα, αλλά πολύ σύντομα θα είναι. Τα καινούργια κείμενα είναι έτοιμα! Το μέρος έχει βρεθεί! Η ημερομηνία είναι κλεισμένη! Το μόνο που λείπει είναι ένα κοινό! Το κοινό που παίρνει το ρόλο της κριτικής επιτροπής και αποφασίζει. Τι είναι αστείο και τι όχι; Τι κείμενα περνάνε στην επόμενη φάση; Τι θεματολογίες θα πάνε στον τελικό; Πόσες ακόμα ατάκες reality τηλεπαιχνιδιών θα μπουν στο δελτίο τύπου;
• ΤΡΙΤΗ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024, VIENNA MOZART ORCHESTRA
Η Ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης με μια φαντασμαγορική γιορτινή συναυλία επιστρέφει στο Christmas Theater, με έργα Μότσαρτ και Βιενέζικα Βαλς. Είναι ένα από τα σημαντικότερα μουσικά σύνολα της Αυστρίας. Η ιδιαιτερότητά της έγκειται αφενός στη μουσική ποιότητα που τη διακρίνει, αφού μαζί της συνεργάζονται μερικοί από τους καλύτερους μουσικούς της Φιλαρμονικής της Βιέννης, αλλά και στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα κοστούμια και οι περούκες εποχής σε συνδυασμό με τον καλλιτεχνικό ενθουσιασμό και τη δεξιοτεχνία των μουσικών.
Το Christmas Theater θα γεμίσει λουλούδια και πάνω στην σκηνή θα μας περιμένει μια από τις πιο διάσημες ορχήστρες της Βιέννης, η Ορχήστρα Μότσαρτ. Ζήστε μια μοναδική γιορτινή συναυλία για την υποδοχή της νέας χρονιάς!
• ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024, ANIME SUPERSTARS «38 SAMURAI ORCHESTRA»
Naruto, Attack on Titan, One Punch Man, Nana, Tokyo Ghoul, Dragon Ball, Cowboy Bebop, Bleach, Death Note, Evangelion, One Piece, Demon Slayer, Beastars, Noragami, Suzume. Επιτέλους! Έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα όλοι οι διάσημοι ήρωες των γιαπωνέζικων άνιμε! Ο Ναρούτο και η παρέα του ζωντανεύουν στην σκηνή του Christmas Theater!
Για όσους από εσάς δεν έχει τύχει ακόμη να γνωρίσετε το μαγευτικό κόσμο των άνιμε, που μετράει εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο, αυτή η παράσταση, είναι η ευκαιρία να ανοίξετε την πόρτα σε έναν κόσμο που θα μπει στις καρδιές σας και θα σας συνεπάρει!
• ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024, HANS ZIMMER
Lion King, Ο Μονομάχος, Οι Πειρατές της Καραϊβικής, Batman, Spiderman 2, Ο Τελευταίος Σαμουράι, Κώδικας Da Vinci, Μαδαγασκάρη, Σέρλοκ Χολμς, James Bond 007: Not time to die, Interstellar, Dune… Η αξεπέραστη μουσική του βραβευμένου με Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και Γκράμυ συνθέτη Hans Zimmer έρχεται και στην Αθήνα για μία συναυλία εμπειρία ζωής για όποιον βρεθεί στο Christmas Theater!
Με 80 μουσικούς και συνεργάτες κάθε συναυλία της ορχήστρας Lords of the Sound αποτυπώνεται αξέχαστα στο μυαλό και στην καρδιά των χιλιάδων θαυμαστών του Χανς Ζίμερ ανά των κόσμο αλλά και ανθρώπων που παρακινημένοι από τις μουσικές που έχουν επενδύσει αγαπημένες τους ταινίες τις παρακολουθούν για πρώτη φορά ζωντανά!
• ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, DANIEL SLOSS: “CAN’T”
Ο Daniel Sloss ζωντανά στο Christmas Theater στις 8 Μαρτίου 2024 με τη νέα παράστασή του «Can’t»! Μετά τα δύο εντυπωσιακά sold out στις πρώτες εμφανίσεις του στη χώρα μας πριν δύο χρόνια, ο Daniel Sloss επιστρέφει στην Αθήνα που τον βρίσκει στην πιο «αθυρόστομη» φάση του! Το show έχει ήδη λάβει διθυραμβικές κριτικές και παρουσιάζεται σε sold out θέατρα σε όλον τον πλανήτη, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι προσεχώς θα μπορούμε να βλέπουμε πια μόνο σε αρένες και γήπεδα, καθώς η δημοφιλία του έχει εκτιναχθεί!
Ο Σκωτσέζος Daniel Sloss είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα της σύγχρονης κωμωδίας, ως ηθοποιός, κειμενογράφος και stand-up καλλιτέχνης. Η εντυπωσιακή καριέρα του ξεκίνησε στα 19 του, όταν υπήρξε ο νεαρότερος κωμικός που εμφανίστηκε solo στο West End του Λονδίνου.

Christmas Theater: Λ. Βεΐκου 137 (Ολυμπιακά Ακίνητα, Παλαί Γαλατσίου),
Προπώληση εισιτηρίων: 211 77 01 700 www.more.com & www.ct.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή