Φιλικοί αγώνες petanque στο Άλσος Βέικου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Φιλικοί αγώνες petanque στο Άλσος Βέικου

Τους αθλητές και αθλήτριες του νεοσύστατου τμήματος Εδαφοσφαίρισης (Petanque) του ΑΣΑ Διονύσου φιλοξένησαν την περασμένη Κυριακή στα γήπεδά τους στο Άλσος Βέικου, τα μέλη του Συλλόγου Petanque Γαλάτσι για να μοιραστούν μαζί τους μυστικά του αθλήματος και για φιλικούς αγώνες.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εδαφοσφαίρισης Γαλατσίου Σπύρος Ασωνίτης και η Γραμματέας Αλεξάνδρα Χαραλαμποπούλου, μαζί με αθλητές της Γαλατσιώτικης ομάδας ανταποκρίθηκαν με χαρά στην πρόσκληση για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών αθλητικών σεμιναρίων στους αθλητές του ΑΣΑ Διονύσου και την διεξαγωγή φιλικών αγώνων εδαφοσφαίρισης.
Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον και στις άρτιες εγκαταστάσεις του Άλσους Βέικου, οι φίλοι του αθλήματος απόλαυσαν εντυπωσιακές ρίψεις και πολλές ανατροπές στο σκορ.
Η Έφορος του τμήματος Petanque του ΑΣΑΔ, Αλεξάνδρα Τόκα κατέγραψε με λεπτομέρειες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που απαιτούνται για την οργάνωση του τμήματος και την κατασκευή των γηπέδων στο Διόνυσο όπου ήδη έχουν ξεκινήσει η διεργασίες για την κατασκευή 2 γηπέδων εδαφοσφαίρισης, σε χώρο του Καφέ-Μπαρ «ΝΩΕ», που παραχώρησε αφιλοκερδώς στον σύλλογο για το σκοπό αυτό.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, η εδαφοσφαίριση είναι ένα άθλημα ακριβείας, συγκέντρωσης, στρατηγικής, συνεργασίας και δεξιοτεχνίας που απαιτεί συγχρονισμό ματιού και χεριού. Παίζεται στην ύπαιθρο σε ένα διαμορφωμένο γήπεδο διαστάσεων 4 Χ 15 από ανθρώπους ηλικίας από 10… και πάνω!

Εμφανώς ικανοποιημένοι οι άνθρωποι του Συλλόγου Εδαφοσφαίρισης Γαλατσίου, δήλωσαν μέσω του Προέδρου τους, Σπύρου Ασωνίτη: «Όταν η διάθεση για προσφορά γνώσεων και τεχνογνωσίας συναντά γόνιμο έδαφος για οργανωμένη μάθηση τότε η άθληση γίνεται χαρά και η διοικητική διαδικασία αποκτά δημιουργική έκφραση! Χαιρόμαστε πολύ που η συνεργασία μας με το Τμήμα Εδαφοσφαίρισης του Α.Σ.Α Διονύσου, μέσα σε λίγους μόνο μήνες, διαμόρφωσε σχέση εμπιστοσύνης και απέδωσε καρπούς και έτσι το άθλημά μας αποκτά δύο νέα γήπεδα, νέους αθλητές και άλλο ένα μέλος για την Ελληνική Ομοσπονδία Εδαφοσφαίρισης ΕΟΕΔ. Η Ομάδα του Γαλατσίου είναι εδώ και βρίσκεται εμπράκτως στο πλευρό κάθε νέας προσπάθειας για την οργανωμένη διάδοση και περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος της Εδαφοσφαίρισης ή αλλιώς petanque.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή