«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εναρμονίζεται με τους νέους νόμους και προχωράει στην Πανελλαδική χρήση ψηφιακής κάρτας εργασίας

ΕΛΛΑΔΑ
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εναρμονίζεται με τους νέους νόμους και προχωράει στην Πανελλαδική χρήση ψηφιακής κάρτας εργασίας

Το Χαμόγελο του Παιδιού:

Οι τρεις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας EPSILON ΝΕΤ, INFO QUEST TECHNOLOGIES και LENOVO, ενώνουν τις δυνάμεις τους για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» πλήρως συμμορφούμενο και δείχνοντας σεβασμό στη νομοθεσία για την Προστασία της Εργασίας, προχωράει στην εφαρμογή ψηφιακής κάρτας, τόσο για την προστασία των εργαζομένων του, όσο και του ίδιου του Οργανισμού.

Με την πολύτιμη αρωγή τριών εκ των μεγαλύτερων εταιρειών τεχνολογίας που εμπιστεύονται διαχρονικά το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», των Epsilon Net, Info Quest Technologies και Lenovo, που προσέφεραν το σύνολο του απαραίτητου εξοπλισμού, προχωράει στην εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας, σε όλα τα σημεία του Οργανισμού Πανελλαδικά.

Η Epsilon Net με προθυμία και ιδιαίτερη χαρά, πιστή στο όραμά της να παρέχει σε κάθε επιχειρηματική μονάδα απεριόριστη πρόσβαση στην επιστημονική πληροφόρηση και γνώση, προχώρησε στη δωρεά του απαραίτητου software για τη σωστή χρήση της ψηφιακής κάρτας εργασίας, ώστε να τηρηθεί στο ακέραιο η διαφάνεια όλων των απαραίτητων καταγραφών. Παράλληλα, η Info Quest Technologies και η Lenovo, στο πλαίσιο της συνεχούς αναζήτησης και ενεργής υποστήριξης νέων ιδεών και συμβάλλοντας στη διαμόρφωση του νέου τεχνολογικά εξελισσόμενου κόσμου, εμπιστεύτηκαν για ακόμη μια φορά τον Οργανισμό και προχώρησαν στη δωρεά των απαραίτητων τεμαχίων Tablet που χρειάστηκαν για την εφαρμογή της κάρτας εργασίας.

Όλες οι συσκευές πληρούν τις απαραίτητες δοθείσες προδιαγραφές, με την κατάλληλη χωρητικότητα και μνήμη, ενώ το γεγονός πως είναι φορητές δίνει τη δυνατότητα λειτουργίας τους και σε περιπτώσεις διακοπής ρεύματος, ώστε να καταγράφονται με απόλυτη ακρίβεια και σε πραγματικό χρόνο οι ώρες εργασίας όλων των μισθωτών.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Epsilon Net, την Info Quest Technologies και τη Lenovo για τη διαχρονική τους στήριξη, την άμεση ανταπόκρισή τους στις ανάγκες και τα αιτήματα του Οργανισμού καθώς και για την αμέριστη εμπιστοσύνη που δείχνουν στο ολιστικό έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Μια ένωση δυνάμεων που κάνει πράξη την επιθυμία του 10χρονου ιδρυτή του Οργανισμού «αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε».

Περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Γραφείο Τύπου
Τηλ. 11040
press@hamogelo.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή