Άναψε το Δέντρο του Γαλατσίου στο χώρο της κεντρικής πλατείας

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Άναψε το Δέντρο του Γαλατσίου στο χώρο της κεντρικής πλατείας

«Οι φετινές γιορτές σηματοδοτούν μια έντονη εσωτερική ανάγκη για όλους μας να περάσουμε χρόνο με τα παιδιά μας, να γελάσουμε και να απολαύσουμε ζεστές οικογενειακές στιγμές. Με το φετινό Χριστουγεννιάτικο Παιδικό Φεστιβάλ, ο Δήμος Γαλατσίου θα προσπαθήσει να κάνει αυτό ακριβώς: να ρίξει περισσότερο φως στις καρδιές όλων μας ώστε να γεμίσει η πόλη μας με τα γέλια και τις χαρούμενες φωνές των παιδιών και με μια ευχή δυνατή: Ειρήνη!»

Με αυτό το μήνυμα ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος άνοιξε το εορταστικό Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ που διοργανώνει και φέτος ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου μας με επίκεντρο τον χώρο της κεντρικής πλατείας στο Παλαιό Τέρμα (Γαλατσίου και Αγ. Γλυκερίας), όπου έχει στηθεί ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό και στη μέση του στέκει το φωταγωγημένο δέντρο, τα φώτα του οποίου άναψαν το απόγευμα της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου.

Εκεί και στο «Καμίνι» θα χτυπά η καρδιά των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων. Καρουσέλ, στολισμένη φάτνη, περίπτερα με λιχουδιές των ημερών, ξωτικά, παρέες καλαντιστών και φυσικά ο Άγιος Βασίλης θα περιμένει μικρούς και μεγάλους καθημερινά για να γιορτάσουμε όλοι μαζί και να θυμηθούμε τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας.
Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Γαλατσίου στην κεντρική πλατεία και το «Καμίνι» έως τις 7 Ιανουαρίου 2024 και η είσοδος σε όλες είναι ελεύθερη.

Πήγαινε στην κορυφή