Ανακαλύψτε την Olimet Εxosomes, την επανάσταση στην αναγεννητική αισθητική

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ
Ανακαλύψτε την Olimet Εxosomes, την επανάσταση στην αναγεννητική αισθητική

Η αναζήτηση της νεότητας και της φρεσκάδας στο πρόσωπο έχει πλέον μια απάντηση με τη θεραπεία Olimet, που χρησιμοποιεί εξωσώματα για να αντιμετωπίσει τα σημάδια της γήρανσης.

Αυτή η πρωτοποριακή μέθοδος εστιάζει στην ανανέωση του δέρματος, μειώνοντας τα σημάδια του χρόνου και επιφέροντας μια νεανική όψη.
Τα εξωσώματα, κεντρικό στοιχείο της θεραπείας, είναι μικροσκοπικές δομές που παράγονται από τα κύτταρα, κυρίως τα βλαστοκύτταρα, και λειτουργούν ως φυσικοί αγγελιοφόροι. Μεταφέρουν πρωτεΐνες, νουκλεϊκά οξέα, αμινοξέα, πεπτίδια, λιπίδια και αυξητικούς παράγοντες στα κύτταρα του δέρματος, ενεργοποιώντας ακόμη και εκείνα που υπολειτουργούν ή έχουν σταματήσει να λειτουργούν.
Με την ενίσχυση του δέρματος με εξωσώματα, το δέρμα αποκτά τη δυνατότητα να λειτουργήσει όπως όταν ήταν νεότερο, παράγοντας τα απαραίτητα συστατικά για μια υγιή εμφάνιση. Αυτή η ανανέωση οχι μόνο βελτιώνει την όψη του δέρματος, αλλά διορθώνει και υπάρχουσες βλάβες.

Η εφαρμογή της Olimet είναι ιδανική για όσους επιθυμούν βελτίωση της ποιότητας του δέρματός τους, με έμφαση στη σύσφιξη, μείωση ρυτίδων, ουλών ακμής, δυσχρωμιών και ερυθήματος.
Η θεραπεία εφαρμόζεται μέσω μη ενέσιμης μεσοθεραπείας ή microneedling και μπορεί να συνδυαστεί με άλλες τεχνολογίες όπως plasma lift ή rf.
Η διαδικασία αρχίζει με ενζυμική απολέπιση για την ενεργοποίηση του δέρματος, ακολουθούμενη από την επιλεγμένη τεχνολογία, και καταλήγει με τη μετάδοση των εξωσωμάτων, βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων που χρειάζεται το δέρμα.
Εκτός από το πρόσωπο, η θεραπεία είναι επίσης ιδανική για τη τόνωση των μαλλιών και το σώμα.

Η Olimet προσφέρεται αποκλειστικά στο Ινστιτούτο Αισθητικής Only Beauty (Λ. Βεΐκου 42), όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε έναν δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο με το νέο Apopsis Skin Analysis System και να συζητήσετε τις ανάγκες του προσώπου σας με ειδικούς.
Ανακαλύψτε τη δύναμη της ανανέωσης και αισθανθείτε την αλλαγή στο πρόσωπό σας με την επαναστατική θεραπεία Olimet.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή