Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κ-1 η Γαλατσιώτισσα Αντωνία Πρίφτη

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κ-1 η Γαλατσιώτισσα Αντωνία Πρίφτη

Τό’πε και τό’κανε! Η Αντωνία «The Panther» Πρίφτη κατέκτησε την κορυφή των τίτλων στο Παγκόσμιο Kickboxing, νικώντας την Ιαπωνέζα Kana στο Κ-1 WGP Japan στη flyweight κατηγορία των γυναικών. Παγκόσμια πρωταθλήτρια πια η Γαλατσιώτισσα Αντωνία!

Η Αντωνία, μετά την υπερπροσπάθεια της, να χάσει 10 κιλά μέσα σε 1 μήνα, φάνηκε από την αρχή του αγώνα ότι ήθελε αυτό τον τίτλο και «έσβησε» την Kana, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως, με 22 νίκες και 11 Κ.Ο. στο ενεργητικό της και κάτοχο της ζώνης από το 2019 (τον οποίο είχε υπερασπιστεί 3 φορές με ισάριθμα K.O.), αποσπώντας μια μεγάλη, ξεκάθαρη νίκη με ομόφωνη απόφαση στην έδρα της αντιπάλου της.
Η Γαλατσιώτισα αθλήτρια έβαλε τη ζώνη του K-1 στη μέση της και γράφτηκε στην ιστορία ως η πρώτη Ελληνίδα που φέρνει στη χώρα μας τη ζώνη του Κ-1 WGP Japan, κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες με την επιτυχία της.
Στο πλευρό της, οδηγώντας την Αντωνία στην επιτυχία, ο προπονητής της Ιωάννης Θεοφάνους και ο manager Στέλιος Πολίτης.

Το K-1 GP Japan είναι μια επαγγελματική οργάνωση kickboxing που ιδρύθηκε το 1993 από τον καρατέκα Kazuyoshi Ishii και είναι από τις ιστορικότερες διοργανώσεις kickboxing στον κόσμο. Ο οργανισμός έγινε γνωστός για τους αγώνες βαρέων βαρών και τα τουρνουά Grand Prix στα 70 κιλά. Στην κατηγορία αυτή συμμετείχε και ο γνωστός σε όλους τους Έλληνες, Μιχάλης «Iron Mike» Ζαμπίδης, ο οποίος έκανε λαμπρή πορεία στη διοργάνωση με αναμετρήσεις που έχουν μείνει στην ιστορία του αθλήματος, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει ποτέ τον τίτλο.
Τώρα όμως η ζώνη φέρει το όνομα της Αντωνίας «The Panther» Πρίφτη!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή