Ομάδα Δραματοθεραπείας για τη διαχείριση του Άγχους στον Δήμο Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Ομάδα Δραματοθεραπείας για τη διαχείριση του Άγχους στον Δήμο Γαλατσίου

Το αισθανόμαστε σε στιγμές συναισθηματικής πίεσης και σε στιγμές αναμονής για κάτι πολύ σημαντικό. Το Άγχος είναι κάτι παραπάνω από πέντε γράμματα. Σε αυτό το ταξίδι των 20 Συναντήσεων της Ομάδας Δραματοθεραπείας, που διοργανώνει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου με το Ινστιτούχο Δραματοθεραπείας και Παιγνιοθεραπείας «Το Άθυρμα», οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες θα προσκληθούν με βιωματικό και συμβολικό τρόπο, να ανακαλύψουν τρόπους διαχείρισης του άγχους τους.

Η Δραματοθεραπεία αποτελεί μια ψυχοθεραπευτική προσέγγιση, που μέσω της θεατρικής και της δημιουργικής έκφρασης μπορεί να υποστηρίξει άτομα και ομάδες να βελτιώσουν την ποιότητα της καθημερινής τους επικοινωνίας.
Η συμμετοχή στην Ομάδα προσφέρεται χωρίς οικονομική συμμετοχή και απευθύνεται σε ενήλικες κατοίκους του Δήμου Γαλατσίου, άντρες και γυναίκες, ηλικίας από 30 έως 45 ετών.
Υλοποιείται στο πλαίσιο συνεργασίας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου με το Ινστιτούτο Δραματοθεραπείας και Παιγνιοθεραπείας «Το Άθυρμα».
Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2024, θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο και θα γίνονται κάθε Πέμπτη, 19:30-21:00, στο Δημαρχείο Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους). Θα προηγηθούν ατομικές συνεντεύξεις με τα ενδιαφερόμενα μέλη.

• Δηλώσεις Συμμετοχής: Μέχρι την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024, στη Γραμματεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας τηλ: 210 2222011, 09:00 – 15:00.
Συντονιστής Ομάδας: Νικόλας Τσιλιβαράκος, Κοινωνικός Λειτουργός, Εκπαιδευόμενος Δραματοθεραπευτής – Ψυχοθεραπευτής στο Ινστιτούτο Δραματοθεραπείας και Παιγνιοθεραπείας «Το Άθυρμα», στο πλαίσιο του προγράμματος Πρακτικής Άσκησης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή