Εγκαίνια Νέου Αθλητικού Χώρου στο Ρουπάκι Ασπροπύργου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Εγκαίνια Νέου Αθλητικού Χώρου  στο Ρουπάκι Ασπροπύργου

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ:

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Νικόλαος Μελετίου συνεχίζει μέχρι το τέλος της Δημαρχιακής του θητείας να εγκαινιάζει τα έργα που περιλαμβάνονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου.
Στο πλαίσιο αυτό εγκαινιάστηκε την Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου πλησίον του 11ου Δημοτικού Σχολείου στο Ρουπάκι, μία ακόμη σύγχρονη αθλητική υποδομή, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου7×7με τεχνητό χλοοτάπητα και διαγραμμίσεις σύμφωνα με τις ισχύουσες τεχνικές προδιαγραφές της FIFA. Στον χώρο έχει τοποθετηθεί περιμετρικά εξωτερική περίφραξη και έχουν γίνει οι απαραίτητες εργασίες για την απορρόφηση των ομβρίων.
Στη διάρκεια της τελετής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Μελετίου δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος γιατί ένα ακόμη αθλητικό έργο παραδίδεται στην τοπική κοινωνία δίπλα σε σχολείο, ώστε οι μαθητές να έχουν τη δυνατότητα της άθλησης και της ψυχαγωγίας.Οι νέοι μας ήταν το στοίχημα και αυτό πετύχαμε αυτά τα 17 χρόνια, να προάγουμε τις δυνατότητες τους και να στηρίζουμε τις αθλητικές τους ανησυχίες».
Τον αγιασμό πραγματοποίησε ο πατέρας Ματθαίος ενώ στα εγκαίνια έδωσαν το παρόν ο Αντιδήμαρχος ΔΑΠ, κ. Δημήτριος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος καθώς και οι μικροί μαθητές του 5ου ΚΔΑΠ όπου «εγκαινίασαν» το γήπεδο αναδεικνύοντας το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή