Δήμος Ηρακλείου Αττικής : Δώρα tablets στα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία

Δήμος Ηρακλείου Αττικής
Δήμος Ηρακλείου Αττικής : Δώρα tablets στα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία

Νίκος Μπάμπαλος: «Ένα δώρο που θα προσφέρει στα παιδιά μας περισσότερα εργαλεία στη μάθηση»

Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου:

Από ένα tablet σε κάθε δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο της πόλης δωρίζει αυτές τις γιορτές ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, προκειμένου να χαριστούν σε παιδιά που δεν έχουν το δικό τους. Τα tablets, τα οποίαείναι μια χορηγία των καταστημάτων της Nova(Αμαρουσίου και TheMallAthens), παρέλαβε ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, και με τη σειρά του τα διέθεσε στους διευθυντές των δημοτικών και των νηπιαγωγείων του Ηρακλείου για να καθορίσουν εκείνοι σε ποια παιδιά θα καταλήξουν με το άνοιγμα το σχολείων μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Θυμίζουμε, η δημοτική αρχή είχε προμηθεύσει και στις αρχές της πανδημίας με πολυάριθμα tabletsόλα τα σχολεία του Δήμου προκειμένου τα παιδιά που δεν είχαν ίδια μέσα να μπορούν να συμμετέχουν στο μάθημα με τηλεδιάσκεψη.
«Αυτή τη φορά τα tabletsπου χορηγούμε είναι καθαρά ένα δώρο για τα παιδιά μας, για να έρθει ο Άγιος Βασίλης σε κάθε σπιτικό. Ευχαριστώ θερμά τα καταστήματα της Novaγια την ευγενική προσφορά καθώς και τους διευθυντές των σχολείων που παρέλαβαν τα δώρα και οι οποίοι, είμαι σίγουρος, με διακριτικότητα θα αποφασίσουν σωστά για το που πρέπει να δοθεί το κάθε ένα από αυτά», το σχόλιο του Νίκου Μπάμπαλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή