Αργυρό μετάλλιο για το «Γαλάτσι Petanque»

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Αργυρό μετάλλιο για το «Γαλάτσι Petanque»

Με επιτυχίες για τον Αθλητικό Σύλλογο «Γαλάτσι Petanque» φεύγει το 2023, μία χρονιά όπου ο τοπικός σύλλογος Εδαφοσφαίρισης διένυσε μια κοπιαστική αλλά επιτυχημένη πορεία.

Πρώτη είδηση, η ανάρτηση στην Διαύγεια από την ΓΓΑ της Απόφασης Χορήγησης Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης για το άθλημα της Εδαφοσφαιρισης στο Γαλατσιώτικο Σωματείο. Το γεγονός αποτελεί για τα μέλη του Α.Σ. «Γαλάτσι Petanque» επικύρωση της προσπάθειας τριών ετών διαρκούς παρουσίας στο χώρο της Εδαφοσφαίρισης και εκκίνηση αθλητικής δραστηριότητας στον επίσημο ερασιτεχνικό αθλητισμό της χώρας μας.

Επόμενη επιτυχία η κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εδαφοσφαίρισης / Πετάνκ / petanque 2023-2024 στις ντουπλέτες που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Εδαφοσφαίρισης (ΕΟΕΔ) στο χώρο των εγκαταστάσεων της ΣΕΦΑΑ ΕΚΠΑ. Την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι Αλεξάνδρα Χαραλαμποπούλου και Γιώτα Εμμανουηλίδου.
«Συγχαρητήρια στις αθλήτριες του Σωματείου για την επιτυχία τους! Συγχαρητήρια για τις επιδόσεις και την εξαιρετική αθλητική νοοτροπία όλων των αθλητών μας που έλαβαν μέρος και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις για μια ακόμα φορά σε σύνολο 120 αθλητών. Η συμπαράστασή τους στις συναθλητριές τους που έφτασαν στον τελικό, ήταν συγκινητική καθώς δεν έφυγαν λεπτό από το πλάι τους» δήλωσε ο πρόεδρος του Γαλατσιώτικου Συλλόγου, Σπύρος Ασωνίτης, προπονητής και εμψυχωτής των δύο αθλητριών.
Και συνέχισε: «Ευχαριστούμε τα μέλη μας, που κάποιοι με την παρουσία τους στο χώρο των αγώνων και άλλοι με τα εμψυχωτικά μηνύματά τους ήταν όλοι εκεί! Λένε πως αν δεν είσαι πρόθυμος να μάθεις, κανένας δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Αν είσαι ομως αποφασισμένος να μάθεις, κανένας δεν μπορεί να σε σταματήσει. Και οι αθλητές και αθλήτριές μας στο Σύλλογο “Γαλάτσι Petanque” το αποδεικνύουν αυτό συνεχώς!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή