Στο Κινηματοθέατρο «Άρτεμις» η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «POOR THINGS»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Στο Κινηματοθέατρο «Άρτεμις» η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «POOR THINGS»

Γραφείο Τύπου Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας:

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» καλωσορίζει τη νέα χρονιά παρουσιάζοντας για 2η εβδομάδα τη νέα βραβευμένη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «POOR THINGS»

Το ανανεωμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», εξασφάλισε και παρουσιάζει για 2η συνεχή εβδομάδα τη νέα βραβευμένη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «POOR THINGS».

POOR THINGS
Προβολές (4/1/2024/- 10/1/2024):
18:30 & 21:15

Η νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου είναι βραβευμένη με τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και υποψήφια για επτά Χρυσές Σφαίρες.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος
Πρωταγωνιστούν: Emma Stone, Mark Ruffalo, Willem Dafoe, Ramy Youssef
Σενάριο: Tony McNamara, στη 2η συνεργασία του με τον Γιώργο Λάνθιμο, μετά την ταινία «Η Ευνοούμενη» (The Favourite), βασισμένο στο μυθιστόρημα του Alasdair Gray
Παραγωγή: Ed Guiney, Andrew Lowe, Γιώργος Λάνθιμος και Emma Stone

Από τον δημιουργό Γιώργο Λάνθιμο και σε παραγωγή της Emma Stone, έρχεται η απίστευτη ιστορία και η φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter (Stone), μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται, χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter (Willem Dafoe).

Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella επιδιώκει αποφασιστικά να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.

Γενική Είσοδος: 7 ευρώ
Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών, παιδιά: 5 Ευρώ
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ CLUB (Δευτέρα – Παρασκευή): 5 Ευρώ
Κάθε Τετάρτη, είσοδος δύο ατόμων με 7 Ευρώ

Το Κινηματοθέατρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα προβολής τελευταίας τεχνολογίας, ήχο Dolby Surround 5.1, πλήρως εξοπλισμένο κυλικείο και στο χώρο τηρούνται πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Το ταμείο του κινηματογράφου ανοίγει μία ώρα πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω του https://www.more.com/cinema/festival/kinimatografos-artemis-markopoulo/

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ» (DOLBY ST. SR), Ι. Αθανασίου Γιαννάκη 3, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924.

Καλές προβολές & Ευτυχισμένο το 2024!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή