Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικής Επιτροπής

Δήμος Αγίας Βαρβάρας
Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικής Επιτροπής

ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ:

Χθες το απόγευμα 2 Γενάρη, σε Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Βασίλης Βόσσος, που αποτελούσε πρόταση του Δημάρχου Λάμπρου Μίχου επανεξελέγη με τη συναίνεση και της αντιπολίτευσης, Πρόεδρος του Δ.Σ. Ο Βασίλης Βόσσος ψηφίστηκε τόσο από τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, όσο και της μειοψηφίας, μέσα στο συναινετικό κλίμα, που πρότεινε ο Δήμαρχος Λάμπρος Μίχος στην τελετή ορκωμοσίας του Δ.Σ., πρόταση που καθώς φαίνεται γίνεται αποδεκτή για την ώρα στην πράξη, στην Πρώτη Ειδική Συνεδρίαση του νεοεκλεγμένου Δημοτικού Συμβουλίου(πλην των εκπροσώπων της Λαϊκής Συσπείρωσης, που ψήφισαν λευκό). Ως ορίζει ο νόμος, Αντιπρόεδρος και Γραμματέας του Δ.Σ., εκλέχτηκαν από τους συμβούλους της μείζονος αντιπολίτευσης, επίσης μέσα σε συναίνεση και συγκεκριμένα Αντιπρόεδρος η Σταυρούλα Μπαντούνα και Γραμματέας η Άννα Γούναρη. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η συγκινητική συνύπαρξη στο έδρανο του Προεδρείου πατήρ και υιού, Λάμπρου και Σπύρου Μίχου, καθώς ο Σπύρος Μίχος, προήδρευσε στην Ειδική Συνεδρίαση, ως ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφούσας παράταξης “Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά”.

Κατόπιν, με μυστική ψηφοφορία εκλέχθησαν μέλη της διευρυμένης Δημοτικής Επιτροπής, από την πλειοψηφία οι: Παναγιώτης Περάκης-Αντιδήμαρχος Προσχολικής Αγωγής και Αθλητισμού, Γιάννης Πουλάκης-Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Θεοδώρα Μαρσώνη-Αντιδήμαρχος Ζώων συντροφιάς και Εθελοντισμού και Χρήστος Βασιλείου-Αντιδήμαρχος Πράσινου και ΚΕΠ Υγείας (4-τακτικά) και: Ευγενία Καββαδία-Βατίστα, Ολυμπία Τουμαζάτου(2-αναπληρωματικά). Από τη μειοψηφία οι: Γεώργιος Σαββίδης, Παναγιώτης Φωτιάδης(2-τακτικά) και Άννα Γούναρη, Κωνσταντίνος Σαρόπουλος(2-αναπληρωματικά). Οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν έθεσαν υποψηφιότητα και ψήφισαν λευκό.
Πρόεδρος της 7μελούς Δημοτικής Επιτροπής με Απόφαση του Δημάρχου Λάμπρου Μίχου, ορίζεται ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή